kozan.gr: Α. Ξανθός για το νοσοκομείο Κοζάνης: “Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες της ογκολογικής στην ευρύτερη Περιφέρεια. Το νοσοκομείο της Κοζάνης, χρειάζεται μια παρέμβαση μεγάλης ανακαίνισης με νέα σύγχρονη πτέρυγα. Έχουμε το χρηματοδοτικό εργαλείο” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

18 Απριλίου 2019
16:05

 

Αναφορά στην ογκολογική κλινική του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, καθώς και στην βελτίωση των κτηριακών υποδομών του νοσοκομείου Κοζάνης, έκανε ο υπουργός Υγείας κ. Α. Ξανθός μιλώντας σε δημοσιογράφους σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη κ Καρυπίδη. O κ. Ξανθός ανέφερε: “Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες της ογκολογικής στην ευρύτερη Περιφέρεια. Το νοσοκομείο της Κοζάνης, χρειάζεται μια παρέμβαση μεγάλης ανακαίνισης με νέα σύγχρονη πτέρυγα. Έχουμε το χρηματοδοτικό εργαλείο”.

Θ. Τέγος

5 σχόλια

  • Φροντίστε πρώτα να λειτουργούν τα αγροτικά ιατρεία!!!!!!στα χωριά μας και μετά πέστε μεγάλες κουβέντες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΕΙΔΑΜΕ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΓΗΓΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ .ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΙΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

  • γιατί κ. Υπουργέ αφού έχετε το εργαλείο δεν το κάνατε τόσον καιρό, ήρθαν οι εκλογές και τα ξανακούσαμε δαύτα…
    Δεν ξεύρομεν αύριο τι ξημερώνει.

  • Καινούργιο μόνο. Τίποτα άλλο.Είναι από τις λίγες πόλεις στην Ελλάδα που δεν έχει σύγχρονο νοσοκομείο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.