kozan.gr: Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 18/4 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ενότητα» με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Λάζαρο Μαλούτα (Φωτογραφίες & Βίντεο 30′)

18 Απριλίου 2019
21:41

 

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 18/4 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Ενότητα» με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Λάζαρο Μαλούτα.

 

Bίντεο 11′ με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού – Διαβάστε τα ονόματα εδώ

 

Η  ομιλία του Λάζαρου Μαλούτα (Βίντεο 13′)

 

 Πλάνα από τον κόσμο, αρκετά νωρίς πριν την έναρξη της  εκδήλωσης (Βίντεο 6′)

 


85 σχόλια

  • 50 άτομα η υποψήφιοι και άλλα 50 άτομα ο κόσμος με άσπρα μαλλιά στην κεφαλή και με το παλιό ΠΑΣΟΚ να είναι εκεί εντάξει θα βγει σίγουρα!!!!!!! Σας Βαρεθήκαμε όλους σας εκεί έλεος πια…..

  • Τρολακια σας ποναει που είναι το καλυτερο ψηφοδελτιο. θα παρετε την απαντηση σας στις 26 Μαιου. Ηδη ολη η πολη μιλαει για το ψηφοδελτιο Μαλουτα

  • Εγω σας παω στοίχημα ότι αυτοι που εχουν λιγοτερο κοσμο σε αυτά θα είναι και οι διεκδικητες της δημαρχιας δηλαδή Ιωαννίδης και Μαλουτας

    • Ε και;αυτοί θα είναι και οι μόνοι που θα τον ψηφίσουν.παλιο κατεστημένο,άτομα που είχαν εύνοια για μια δυναστεία.

  • Ε και;αυτοί θα είναι και οι μόνοι που θα τον ψηφίσουν.παλιο κατεστημένο,άτομα που είχαν εύνοια για μια δυναστεία.

      • Ότι δεν έκανε τόσα χρόνια τάχα γιατί θα μπορέσει να το κάνει τώρα.οι πολιτικοί σύνταξη δεν παιρνουν;οι εργαζόμενοι στα 67 συνταξιοδοτούνται οι πολιτικοί μέχρι τα βαθιά γεράματα θα πολιτεύονται;άλλα μέτρα στην πολιτική;

  • Η δεύτερη συγκέντρωση καλύτερη από την πρώτη. Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έδωσαν ισχυρή απάντηση στους ειρωνικους χαρακτηρισμούςπ των συνδιεκδικητων.

  • Ότι δεν έκανε τόσα χρόνια τάχα γιατί θα μπορέσει να το κάνει τώρα.οι πολιτικοί σύνταξη δεν παιρνουν;οι εργαζόμενοι στα 67 συνταξιοδοτούνται οι πολιτικοί μέχρι τα βαθιά γεράματα θα πολιτεύονται;άλλα μέτρα στην πολιτική;

  • Ο καλύτερος υποψήφιος δήμαρχος με πολύ άξιους υπ. δημοτικους συμβούλους.

    Σοβαρός κ όχι σοβαροφανης
    Πολλά συγχαρητήρια

  • Το γκαλοπ το κρυφο το ειπε!!!!1ος Μαλουτας, 2ος Μιχαιλιδης,3ος Ιωαννιδης,4ος Σημανδρακος…..Αιντε και χονεψτε το ….

    • Κρυφο γκαλοπ;Εσυ το οργναωσες;2ος Μιχαηλιδης;Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα οι εκλογές ειναι κοντά

      • Ρωτα στο δημαρχειο ποιος το ζητησε και το οργανωσε;;;Η πλακα ειναι οτι αυτοι που το ζητησαν τους βγαζει 3ους και παλευουν με τα ζορια για τη 2η κυριακη!!Λοιπον ρωτα και ενημερωσου και μη σχολιαζεις χωρις να ξερεις..Δεν Ειμαστε απ τη σεληνη ,βουιξε ο τοπος για το γκαλοπ!!

    • ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 1ος ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
      3 ος ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ,ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Ο ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΣ Κ.Τ.Λ.
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

  • Τερμα τα μαγια τερμα τα πειραματα….Μαλουτας εγγυηση για το μελλον !!!!Ενότητα ….Πολυ καλο ψηφοδελτιο !!!!

  • Μαλουτα εισαι αψογος,τα ειπες πολυ καλα. Πολυ καλη ομαδα εκανες ,ενας κι ενας.Μπραβο ειστε οι καλυτεροι συνεχιστε ετσι δυναμικα!!!

  • Πολύ λανθασμένο σχόλιο. Το ψηφοδέλτιο της Ενότητας διαφοροποιείται ποιοτικά έναντι των υπολοίπων. Επισκεφθείτε το site Ενότητα Κοζάνη και διαβάστε.

  • Σοβαρός,μετρημένος με ένα ψηφοδέλτιο ανανεωμένο,στελεχωμένο με επιστήμονες, με ανθρώπους πετυχημένους επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένους.Όχι άλλη χαμένη τετραετία για την περιοχή μας.

  • ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ .ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΣΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

  • Μετά την εκδήλωση στο αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου τα εγκαίνια του γραφείου αποστομωσε τους κακοπροεραιτους.

  • Λευτέρης 35, Λάζος 20 και μετά όλοι οι άλλοι, αν κατέβει ο Αποστολίδης, ο Θεοδωρίδης, η Ελπίδα και ο Παπαγεωργίου κινδυνεύει κι η 2η θέση από τον Μιχαηλίδη.Ο Γρεβενιώτης είναι τελειωμένος…

  • Κάτι κουρασμένα, πράσινα παλλικάρια..άνθρωποι που αδυνατούν να αποχωριστούν την εξουσία και δεν πρόσφεραν τίποτα περισσότερο από παρωχημένες πολιτικές και έργα παλαιάς κοπής. Go home Lazos, go home, enough!

    • Σιγά βρε αριστερούλη εσύ,έμαθες και το go home,κοίτα τα χάλια σου με τις αυταπάτες και τις απάτες και μετά μίλα,τράβα τώρα να παρακολουθήσεις την Ακριβοπούλου και τον Καψώχα ,να πάρεις γραμμή.

    • -Δηλάδή κάποιος ο οποίος έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπεριφερειάρχης και τώρα θέλει να γίνει και δήμαρχος θεωρείται φρέσκος??
      -Κάποιος ο οποίος έχει διατελέσει περιφρειακός σύμβούλος με δυο διαφορετικές παρατάξεις και θέλει να γίνει δήμαρχος έιναι φρέσκος??
      -Κάποιος ο οποίος έχει κάνει 2 θητείες δήμαρχος, αποσύρθηκε για 10 χρόνια και τώρα θέλει να ξαναγίνει είναι φρέσκος??

      Δυστυχώς το παραμύθι τελείωσε!! Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!!
      Θα βγει ο πιο ικανός και αυτός είναι με διαφορά ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΛΟΥΤΑΣ!!!!

  • πολυς κοσμος κ στο Μαλουτα οπως κ στο Σημανδρακο προχτες. τελικα το λιγοτερο κοσμο τον ειχε ο Λευτερης. ολοι της δημοτικης κινησης καταλαβαν την επερχομενη ηττα κ κοιταν ο καθενας το συμφερον και την παρτη του

    • Μην συγκρίνετε ανόμοια πρόσωπα. Η αυτοδιοικητική πορεία, το ήθος και το ΕΡΓΟ του ΜΑΛΟΥΤΑ είναι τα μοναδικά σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

  • Βρέξει χιονίσει ο Λάζος θα νικήσει!
    Αυτή την καραμελίτσα με τα 30 χρόνια την παίζουν μαζί το ζευγαράκι Λευτεράκη-Βαγγελάκη.
    Δεν τους βγαίνουν όμως τα κουκιά.
    Για συμμαχία το πήγαιναν αλλά στο τέλος θα σκοτωθούν για το ποιος θα διεκδικήσει την 2η θέση.
    Λάζαρος Μαλούτας ο επόμενος δήμαρχος!

  • Τερμα τα μαγεια και τα πειραματα οι ανεργοι στον ΟΑΕΔ και οι γρεβενιωτοι στα γρεβενα…Ο Δημος Κοζανης πρωχωραει με Ενότητα καιπροοπτικη για τον τοπο με δημαρχο το Λάζο Μαλούτα…

  • Μαλουτα ο αντιπαλος σου είναι ο Μιχαιλιδης οι αλλες ειναι οδοντοκρεμες απο 15% ο καθενας… Και πολυ βαζωωω…Καλα για κυργια και ξεχαγια ουτε καν το σηζηταμε….

  • ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Ο ΛΑΖΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΥΤΑΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΦΟΒΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΖΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΑΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΖΟΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.

  • Ποιους παλιους;;;4 ατομα στα 60;;;Που ολοι τους εχουν απο 20 ατομα συνταξιουχους της δεη και του δημοσιου ανω των 60 επειδη δε μπορουν να βρουν υποψηφιους;;;; 90% ανανεωμενο ψηφοδελτιο με νεους επιστημονες και πρωτη φορα στην πολιτικη εκανε ο Μαλουτας και παει τρενο,κι οποιος θελει ας το αμφισβητησει αυτο!!!Η καραμελα ελιωσε μαγκες, ο Μαλουτας δημαρχος γιατι τα πειραματα πλεον τελος!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.