Παρουσίαση ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου της Π.Ε. Κοζάνης – Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρο Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Κοζάνη

18 Απριλίου 2019
22:26

 

Παρουσίαση ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου της Π.Ε. Κοζάνης – Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρο Συνδυασμού ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην Κοζάνη, το Σάββατο 20 Απριλίου.

8 σχόλια

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ.ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΛΕΠΩ.ΠΡΟΑΛΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ.

  • Οι προσερχόμενοι θα περνάνε και απο έλεγχο της αστυνομίας η θα υπάρχουν και διμοιρίες των ματ για συμπαράσταση ,να ξέρουμε εκ των πρόταση ερων

  • Τσάμπα τα έξοδα Καρυπιδη. Απατος θα πας και το ξέρεις. Ούτε οι φιέστες και οι φωτογραφίες με τον Τσιπρα σε σώζουν, μάλλον σε τελείωσαν οριστικά οι αγκαλιές, ούτε οι υπογραφές της τελευταίας στιγμής για έργα που ΘΑ γινουν τώρα μετά από τον βαθύ ύπνο τεσσάρων και χαμενων χρονών.

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΒΓΕΣ ΣΕ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΤΟ WEST Η ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΡΙΑΡΧΕΣ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΣΟ…

  • Καρυμπα τα πραγματα ειναι απλα,πρωτος ο κασαπιδης και μαλλον απο την πρωτη κυριακη περιφερειαρχης,δευτερη η ζεμπιλιαδου και μετα εσυ.5 χαμενα χρονια,παντου τελευταιοι και μονη πρωτια στην ανεργια.Αγκαζε με τον τσιπρα και εθελοντες και σπιτακι σου,αρκετα μας εσωσες δεν θελουμε αλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.