Υποψήφιος για την προεδρία της κοινότητας ΣΙΔΕΡΩΝ του Δήμου Κοζάνης ο Θεόδωρος Ισπόγλου

18 Απριλίου 2019
23:07

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΙΔΕΡΙΩΤΕΣ. Ζητώ για μία ακόμη φορά την στήριξή σας στις επικείμενες κοινοτικές εκλογές. Ζούμε στην εποχή όπου οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, είναι συνεχείς και ραγδαίες. Θέλουμε να κουνάμε το μαντήλι στο κάθε αύριο που έρχεται και γρήγορα γίνεται χτες ή να συμμετέχουμε ενεργά σε ότι δικαιούμαστε ως κοινότητα και ως άνθρωποι ; Είναι καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και όλοι μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τα ΣΙΔΕΡΑ.

  • Επιβλέπων Μηχανικός και Χειριστής Μηχανημάτων Έργου στην εταιρία ΕΒΙΤΕΜ – ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μάρτιος 2018 έως και σήμερα)
  • Μηχανοτεχνίτης ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ – ΔΕΗ, ως επιτηρητής λέβητα (2015-2016 και 2017-2018)
  • Εργαστηριακός Συνεργάτης του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Ε.Φ.) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Δυτικής Μακεδονίας (2006-2014)
  • Εργαστηριακός Συνεργάτης του Τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.Ε.Φ.) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Λάρισας. (2008-2009)
  • Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού Δυτικής Μακεδονίας (2010-2012)
  • Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Σιδερά (2011)
  • Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Σιδερά (2011-2014)
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (2011-2013)
  • Πρόεδρος Πολιτιστικού Μορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Σιδερά ‘’ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ’’ (2011-2013)

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.