Οι μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας συναντούν τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας κ. Philippe Ray

18 Απριλίου 2019
23:31
Κανένα σχόλιο

 

Την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 ομάδα μαθητών/τριών του Γυμνασίου Ανατολικού Εορδαίας επισκέφτηκε, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού συνεργατικού προγράμματος eTwinning που υλοποιείται στο σχολείο, την Έκθεση «Αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη» που πραγματοποιείται στην αίθουσα Αλλατίνη-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης. Η Έκθεση διοργανώνεται από το Γαλλικό Προξενείο Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και εστιάζει στην ανάδειξη πλούσιου οπτικού και ηχητικού υλικού σχετικά με τη γαλλική παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Έκθεσης από την κ. Πάσχου Μαριάνθη και παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον τα στοιχεία που παρουσίασε. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκαν επίσης με τον Γενικό Πρόξενο της Γαλλίας στη Βόρεια Ελλάδα κ. Philippe Ray, ο οποίος τους έδωσε συγχαρητήρια για το 1ο Βραβείο καλύτερου ευρωπαϊκού έργου στη γαλλική γλώσσα που κατέκτησαν στον φετινό διαγωνισμό eTwinning (2018-19) και τους χάρισε μια πολυτελή αναμνηστική έκδοση της Έκθεσης. Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα συνεργασίας που επισφραγίζεται με φιλίες, εμπειρίες, βιώματα, επιτυχίες! Αξίζει να σημειωθεί πως το Γυμνάσιο Ανατολικού Εορδαίας βρίσκεται μεταξύ των συνεργαζόμενων σχολείων για την υλοποίηση της Έκθεσης και έχει αναλάβει τη συνέντευξη με τον αρχιτέκτονα κ. Cuomo. Κατά την επίσκεψη συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Βαρσαμίδου Αθηνά, Κίκη Σοφία και Μαργιώτης Ιωάννης.

Ο Δ/ντής Η συντονίστρια του προγράμματος

Χ. Πράπας Αθηνά Βαρσαμίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.