Διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαριότητας λεωφορείων και χώρου παρκιγκ εβδομαδιαίως όπου εδρεύει και στεγάζεται η ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης

19 Απριλίου 2019
12:28
Κανένα σχόλιο

Η Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης Α.Ε. προκηρύσσει συνοπτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες Προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής (συνολικά χαμηλότερη προσφορά), για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαριότητας λεωφορείων και χώρου παρκιγκ εβδομαδιαίως όπου εδρεύει και στεγάζεται η ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης Α.Ε επί της οδού Ε. Γιάνναρη 22 στην Κοζάνη , και για χρονικό διάστημα 6 (έξι) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης έργου.

Οι προσφορές θα δίνονται από τις 22/04/2019 ημέρα Δευτέρα έως και 25/04/2019 ημέρα Πέμπτη και ώρες 09.00 π.μ έως 14.00 μ.μ (ημέρες εργάσιμες) στη Γραμματεία της εταιρείας , οδός Ε. Γιάνναρη 22 , 2ος όροφος. Τηλ επικοινωνίας 2461035811,email: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.