Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Τοπικό Συμβούλιο και κατοίκους των Αναργύρων (Φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2019
15:51
Κανένα σχόλιο

 

Μακρά συζήτηση για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Αναργύρων, για τη μετεγκατάστασή τους στο Δήμο Εορδαίας, είχε ο επικεφαλής της ενωτικής δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Εορδαία». Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για την επικείμενη απαλλοτρίωση και την κατάρτιση του χρονοδιαγράμματος των απαιτούμενων δράσεων, όπως η έγκριση του νέου Ρυμοτομικού Σχεδίου και η ωρίμανση των μελετών.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς δεσμεύτηκε για τη συνδρομή της νέας δημοτικής αρχής στην κατεύθυνση της ορθής οργάνωσης των Υπηρεσιών, ώστε η διαδικασία της μετεγκατάστασης να έχει θετικό αποτέλεσμα στον συντομότερο χρόνο και να υπάρξει η συνειδητοποίηση από πλευράς των κατοίκων του Δήμου Εορδαίας, για τα πολλαπλά οφέλη της προσθήκης μιας νέας κοινότητας κοντά στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Δήλωσε, τέλος, ότι είναι ευκαιρία για όλους να μετατρέψουμε ένα αρνητικό γεγονός, όπως αυτό της κατολίσθησης, σε θετική κατάληξη για όλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.