Συνάντηση του συνδυασμού “Δύναμη Επανεκκίνησης” του Χ. Ζευκλή με τους συλλόγους του Ασκίου (Φωτογραφίες)

20 Απριλίου 2019
17:02

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο συνδυασμός μας “Δύναμη Επανεκκίνησης”, συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους συλλόγους του Βοΐου, παρεβρέθει κατά σειρά στο Καλονέρι, στην Εράτυρα, και στην Γαλατινή, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους συλλόγους του Ασκίου. Μέσα από σοβαρές και εκτενείς συζητήσεις, με ανταλλαγή απόψεων και αντιπαράθεση επιχειρημάτων, αναδείχθηκαν προβλήματα όπως το κόστος της ζωής στην ύπαιθρο, και πως αυτό επιβαρύνεται από το ακριβό νερό και την ενέργεια, οι προβληματικές εγκαταστάσεις των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, η ελλιπής υλικοτεχνική υποστήριξη τους, η υποχρηματοδότηση, καθώς και ζητήματα που αφορούν τα αιολικά πάρκα της περιοχής, και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ένα τόσο μεγάλο έργο προς όφελος μας. Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε το πνεύμα συνεργασίας και την διάθεση για δουλειά που διακατέχει τους ανθρώπους των συλλόγων, γεγονός που μας γεμίζει ελπίδα αλλά και αίσθημα ευθύνης. Ο Δήμος θα πρέπει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις δράσεις τους, πράγμα που σκοπεύουμε να τηρήσουμε. Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην χθεσινή συζήτηση.

Ζευκλής Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου

 

Ένα σχόλιο

  • Τα αιολικά είναι καταστροφή και σε καμία περίπτωση έργο, φροντίστε όλοι οισμένοι της γης να ξυπνήσετε πριν είναι αργά και να τα διώξετε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.