kozan.gr: Κοζάνη: Οι πρώτες 20 φωτογραφίες από την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων καθώς και η ανάλυση των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

21 Απριλίου 2019
12:55

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου στην αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη, η παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων καθώς και η ανάλυση των προγραμματικών θέσεων του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου.

Διαβάστε εδώ τα ονόματα των υποψηφίων…

 

 

 

5 σχόλια

  • Φοβερός !!!! Επειδή γεννήθηκε στις Σέρρες δεν δικαιούται να βάλει υποψηφιότητα ενώ ζει εδώ 40 χρόνια !!!!!!!!’α να χαθείς κομπλεξικέ !

  • Πλάκα έχει αυτός που γράφει για την καταγωγή της Ζυμπιλιαδου. Δηλ. Ένας που παντρευτεί εδώ και μεταφέρει τα δικαιώματά του και κατοικεί εδώ για 40 χρόνια ή ακόμα και δύο χρόνια δεν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα. Σιγά μωρέ Βερε Κοζανιτη. Καλά που ήρθαμε οι από έξω αλλιώς ακόμα στα μπαιρια θα κατοικούσατε και θα τρώγαμε ξυλοκερατα Ανεγκεφαλε.

  • Αναρωτιέμαι ο Κασαπιδης ο Καρυπίδης και η Ζυμπιλιαδου πώς κάνουν την επιλογή των υποψηφίων; Τα ψηφοδέλτια τους μοιάζουν με την κολυμπήθρα του Σιλωάμ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.