6 νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού “Με το Βλέμμα στο Μέλλον” με υποψήφιο δήμαρχο Εορδαίας τον Στάθη Κοκκινίδη

21 Απριλίου 2019
21:53

Συνεχίζουμε με νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού “Με το Βλέμμα στο Μέλλον” με υποψήφιο δήμαρχο Εορδαίας τον Στάθη Κοκκινίδη.

  1. Ιωαννίδου Άννα
  2. Κακουλίδης Γιάννης
  3. Μαυρίδης Παναγιώτης
  4. Μωυσιάδης Στέλλιος
  5. Νεσάντ Ασραφ Αναστασία.
  6. Τσοκτουρίδης Γιάννης.

Βιογραφικό Μαυρίδη Παναγιώτη

Γεννημένος το 1965 στην Πτολεμαΐδα. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας με ποντιακή καταγωγή από τον πατέρα και με μητέρα από τον Κόμανο.

Αν και είχε επιτύχει την εισαγωγή του με Πανελλήνιες Εξετάσεις στην σχολή Εμποροπλοιάρχων της Χίου επέλεξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για δουλειά στη ΔΕΗ όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα ως διοικητικός υπάλληλος στο ΛΚΔΜ.

Εντάχθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα από την πρώτη μέρα του εργασιακού του βίου και τώρα είναι εκλεγμένος για δεύτερη φορά σε ΣΩματειακόΠ αράρτημα του σωματείου «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».

Είναι παντρεμένος με την Φανή Δεληγιαννίδου και έχουν δύο παιδιά, τον Βαγγέλη και την Κατερίνα, τα οποία σπουδάζουν.

Με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «με το Βλέμμα στο Μέλλον» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Κοκκινίδη δηλώνει έμπρακτα την συμμετοχή του σε μια συλλογική προσπάθεια για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, για:

-Να βγει o Δήμος μας  από την απομόνωση και τη μιζέρια.

-Να δοθεί ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, προστατεύοντας το περιβάλλον και τα κοινά αγαθά

-Να μετατραπούν οι κοινότητες σε χώρους ζωής και δημιουργίας.

-Μια πόλη αντάξια των προγόνων της και ικανή να κρατήσει τα παιδιά της.

-Να οραματιστούμε όλοι μαζί

την Εορδαία του αύριο – την Εορδαία που μας αξίζει.

===================================

 

Αναστασία Ασραφ Νεσάντ (Κακουλίδου)

Γεννήθηκα το 1997 στην Πτολεμαΐδα.

Τελείωσα το 2ο Λύκειο Πτολεμαΐδας.

Σπουδάζω Ψυχολογία.

Είμαι εθελόντρια στο κυνοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο πατέρας μου είναι ο Χαμίτ Ασράφ Νεσάντ, ορθοπεδικός γιατρός, και η μητέρα μου είναι η Σοφία Κακουλίδου.

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «με το Βλέμμα στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Στάθη Κοκκινίδη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη έχει φθάσει σε αδιέξοδο και, ως νέος άνθρωπος με ευαισθησίες και κοινωνική δράση, επιλέγω να έχω ενεργό συμμετοχή για μια πόλη που να ικανοποιεί την καθημερινότητά μας.

====================================================

Βιογραφικό Ιωάννη Τσοκτουρίδη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Κομνηνά Εορδαίας, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι συνταξιούχος του Δημοσίου.

Από το 1990 μέχρι το 1998 διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κομνηνών για δύο τετραετίες.

Από το 1998 μέχρι το 2002 διετέλεσε δήμαρχος του δήμου Βερμίου.

Από το 1994 μέχρι το 1998 ήταν γενικός γραμματέας της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νομού Κοζάνης.

Ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου για πέντε χρόνια από το 1996 μέχρι το 2001.

Από το 2014 μέχρι το 2017 ήταν Αντιδήμαρχος Συνεργείων, Πρασίνου, ΑΜΕΑ και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είναι παντρεμένος με την Παρθένα Τσοκτουρίδου, υπάλληλο της ΔΕΗ και συγγραφέα, και έχει ένα γιο και δύο εγγόνια.

===========================================================

Βιογραφικό Ιωαννίδου Άννας

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στην Πτολεμαΐδα.

Είμαι παντρεμένη και έχω 3 παιδιά.

Συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό « Με το Βλέμμα στο Μέλλον», γιατί λόγω της ενασχόλησής μου με τα αδέσποτα μπορώ να βοηθήσω στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης και γιατί πιστεύω ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Κοκκινίδης είναι αυτός που μπορεί να δώσει λύση τόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και στα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας.

=======================================================

Βιογραφικό Κακουλίδη Γιάννη.

Γεννήθηκα τον Μάρτιο του 1959 στο Καρυοχώρι. Αποφοίτησα από το εξατάξιο Γυμνάσιο της Πτολεμαϊδας  και στη συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 1987. Πήρα τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογίας το 1996, το διδακτορικό  από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων το 1996 και τον τίτλο της ειδικότητας της  Ογκολογίας το 2008. Από το 1989 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο ΕΣΥ, σήμερα Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και υπεύθυνος του Ογκολογικού του ίδιου Νοσοκομείου.

Τον Απρίλιο του 2019 αποφοίτησα από το τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είμαι παντρεμένος από το 1997 και εχω δύο γιούς 21 και 16 ετων.

Μιλάω Γαλλικά, Ιταλικά, Βουλγάρικα και προσπαθώ τα Τουρκικά.

Γοητεύομαι από την Βυζαντινή μουσική και την Βιβλιοανάγνωση.

Θέλησα να είμαι υποψήφιος σ’ αυτές  τις εκλογές για να υποστηρίξω την  δημιουργία κοινωνικών δομών που θεωρώ απαραίτητες για μια σύγχρονη κοινωνία όπως,  η ιατρικά επιτηρούμενη διαβίωση ηλικιωμένων και η διαβίωση σε κοινωνικές δομές και οι δομές παροχής παρηγορικής φροντίδας σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς.

==============================================================

Μωυσιάδης Στέλιος

Γεννήθηκε στην Πτολεµαίδα το 1985 και κατάγεται από το Ανατολικό. Είναι µουσικός, ενεργό µέλος των πολιτιστικών δρώµενων της ευρύτερης περιοχής, µε συµµετοχή σε πολλαπλά µουσικά σχήµατα και δάσκαλος µουσικής σε ωδεία και πολιτιστικούς συλλόγους της Εορδαίας.

Το 2006 αποφοίτησε από το τµήµα παραδοσιακών κρουστών της σχολής «Εν χορδαίς» και το 2010 έλαβε το Δίπλωµά του στα τύµπανα από το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της επαγγελµατικής του διαδροµής, παρακολούθησε σεµινάρια µε διακεκριµένους µουσικούς παγκόσµιας εµβέλειας και συµµετείχε σε πολλαπλές δισκογραφικές δουλειές.

Σήµερα είναι διοικητικό µέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικού «Η Ανατολή», ζει στην Πτολεµαίδα και είναι παντρεµένος µε δύο παιδιά.

7 σχόλια

  • Πολύ δυνατά και αξία βιογραφικά, αναλυτικά και με πλούσια δράση όλοι τους. Εξαιρετικός όλος ο συνδυασμός εξαιρετικές απόψεις και πρόγραμμα και φυσικά πολύ δυνατός και ο κ κοκκινιδης, ο οποίος με έχει ξαφνιάσει αρχικά τον είχα για outsider, αλλά από ο,τι βλέπω πλέον μάλλον πάει για πρώτη θεση… Συνεχίστε δυνατά όλοι σας είμαστε μαζί σας και πραγματικά έχει και πολύ ενδιαφέρον καθημερινά να βλέπω τους νέους υποψήφιους σας που είναι πάντα μια έκπληξη!

  • Ο κύριος Κοκκινίδης χαίρει την εκτίμηση σύσσωμης της Εορδαίας και είναι πολύ αγαπητός και από το νέο κόσμο. Τον είχα ότι θα πήγαινε αρκετά καλά εφ όσον είχα δει και δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο. Ονόματα νέα και φρέσκα με όραμα και στόχο, που δεν είχαν ξανακυβερνησει και καταστρέψει την πόλη. Ωστόσο, καθημερινά βλέπω να ανεβαίνει, ανακοινώνει συνεχώς πολύ δυνατά ονόματα και ανθρώπους που ξέρει ο κόσμος τι έχουν προσφέρει και τι θα προσφέρουν. Ειλικρινά είστε όλοι άξιοι μαζί και ο κ Κοκκινίδης. Καλή επιτυχία από καρδιάς, είναι σίγουρος ότι θα πάτε εξαιρετικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.