Συνάντηση τού συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» με παράγοντες του Αθλητισμού (Φωτογραφίες)

21 Απριλίου 2019
23:03
Κανένα σχόλιο

 

Σήμερα το απόγευμα, Κυριακή στις 21/4/2019, στις 5,30 στη Splendor στην Πτολεμαΐδα, συναντήθηκαν η επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργούμε Μαζί!” κα. Αθηνά Τερζοπούλου με πολυμελή ομάδα μελών του συνδυασμού με παράγοντες του Αθλητισμού ήτοι του στίβου, του ποδοσφαίρου, του “Αρίωνα” και με τον Ολυμπιονίκη της πόλης κ. Κωνσταντινίδη. Η επικεφαλής κα. Αθηνά Τερζοπούλου τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον του συνδυασμού τους να προωθήσουν τον τοπικό αθλητισμό και να ενισχύσουν τον μαζικό αθλητισμό και να λειτουργούν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες σε οργανωμένες και καλοσυντηρημένες αθλητικές εγκαταστάσεις. Η Δημοτική αρχή είπε πρέπει να φροντίζει πρωτίστως με την τεχνική Υπηρεσία και τις υπηρεσίες καθαρότητας να υπάρχει υποδειγματική καθαριότητα στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης για τα άτομα με αναπηρία υπάρχει βούληση ν’ αναπτυχθούν προσαρμοσμένες σ’ αυτά τα άτομα αθλητικές δραστηριότητες. Ο συνδυασμός υιοθετεί τις επεξεργασμένες προτάσεις του υποψηφίου Δημοτ. Συμβούλου κ. Παύλου Σισμανίδη που έτυχαν της αποδοχής και των παρευρισκομένων συμβούλων ενασχολουμένων επί σειρά ετών με τον αθλητισμό κ. Δίκα Γιάννη, κ. Σπυρίδη Δημητρίου, κ. Απόστολου Καλαιτζόπουλου, κ. Χρύσανθου Ταϊρίδη, κ. Δημητρίου Μίμη, που είναι οι εξής:

  1. Δημιουργία αθλητικής επιτροπής του Δήμου Εορδαίας με την συμμετοχή εκπροσώπων των σωματείων.

  2. Μεταφορά του γηπέδου απέναντι από το Δημαρχείο, άμεσα στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας και μακροπρόθεσμα στο στρατόπεδο και δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στον χώρο του πρώην γηπέδου.

  3. Εξοπλισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων.

  4. Διοργάνωση Πανελληνίων και Διεθνών διοργανώσεων και ανάπτυξη αθλητικού τουρισμού.

  5. Κατασκευή σύγχρονου Κλειστού Γυμναστηρίου για τις αθλοπαιδιές.

  6. Κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου για τον Κλασσικό Αθλητισμό “το σπίτι του Στίβου”.

  7. Κατασκευή Κλειστών Σχολικών Γυμναστηρίων

  8. Αξιοποίηση των χώρων στις Εργατικές Κατοικίες στη βόρεια είσοδο γι’ αθλοπαιδιές και μαζικό αθλητισμό.

  9. Δημιουργία πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στα ορυχεία.

  10. Ίδρυση αθλητικού Μουσείου σε χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου.

  11. Έκδοση εντύπου για την αθλητική ιστορία του Δήμου Εορδαίας.

  12. Αξιοποίηση χώρου στο “Κουρί” για προπονήσεις ποδοσφαίρου.

  13. Ανάπλαση του γηπέδου ρίψεων.

  14. Ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

  15. Βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας με τοποθέτηση σ’ αυτό φύλακα για την εύρυθμη λειτουργία του.

  16. Βελτίωση, συντήρηση και αξιοποίηση των υποδομών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πτολεμαΐδας και αρωγή του Δήμου στο πρόγραμμα Κολύμβησης μαθητών του Δημοτικού.

  17. Δημιουργία χώρων άθλησης για ελεύθερα αθλούμενους.

  18. Δημιουργία ενός ασφαλούς περιαστικού δικτύου κίνησης πεζών και ποδηλάτων, ο λεγόμενος Πτολεμαίων περίπατος Πολιτισμού και ποδηλατόδρομος υγείας 10 χιλιομ.

Επίσης η κα. Τερζοπούλου αναφέρθηκε σε ποια θέματα αθλητισμού εκπονούνται μελέτες και ποια έργα αθλητικού ενδιαφέροντος είναι υπό δημοπράτηση. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τους αθλητικούς παράγοντες, όπως επισημάνθηκε από τους παρευρισκόμενους, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.