Κατάμεστο το Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων στην εκδήλωση της «Δημοτικής Συνεργασίας» του Βασίλη Κωνσταντόπουλου: «Σχέδιο ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας του Δήμου, για την επιστροφή στην κανονικότητα» (Δελτίο τύπου με φωτογραφίες)

22 Απριλίου 2019
11:36

 

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο των Σερβίων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, η διακήρυξη αρχών και θέσεων του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία», με επικεφαλής τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο.

Στην παρουσίαση των έργων της θητείας του ως Δημάρχου αναφέρθηκε στην αρχή της ομιλίας του, έργα – παρακαταθήκη για τον τόπο: κλειστό γυμναστήριο Σερβίων, Πολιτιστικό Κέντρο, αναπλάσεις της πόλης των Σερβίων, αναστήλωση του διατηρητέου Ράπτη, ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου από την οποία ο δήμος εξοικονομεί σημαντικά ποσά σε ετήσια βάση, ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του δημαρχείου, η αναστήλωση του γεφυριού προς τα Κάστρα, συντήρηση και εξωραϊσμός του μικρού θεάτρου των Κάστρων, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης Βαθυλάκου, Μεσσιανής, Ροδίτη, Ιμέρων, Λάβας και Καστανιάς και άλλα μικρά και μεγάλα έργα στα οποία η παράταξή μας έβαλε την καθοριστική σφραγίδα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, υποστήριξε πως η περιοχή δεν αντέχει άλλα «πειράματα» και «άστοχες επιλογές» και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν την εμπιστοσύνη τους «σε αυτούς που ξέρουν, μπορούν και το έχουν αποδείξει διαχρονικά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία των δύο συνδυασμών «Ενωτική Κίνηση» και «Αντάμα», μιλώντας για εξέλιξη την οποία «οι ίδιοι οι πολίτες την απαίτησαν», ενώ στάθηκε και στη δημοτική περίοδο που κλείνει:

«Το ‘ήταν καταστροφική η πενταετία με τη νυν δημοτική αρχή’, αποτελεί κοινή διαπίστωση. Εμείς δεν μείναμε ποτέ σε αυτό όμως. Δώσαμε πάντα, με τις θέσεις και τις προτάσεις μας, λύσεις στα αδιέξοδα. Ούτε στείρα αντιπολίτευση, ούτε εύκολες καταγγελίες. Και να είστε σίγουροι πως αυτή η πενταετία, δεν θα αποτελεί άλλοθι για εμάς τα επόμενα χρόνια».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα «ανασυγκρότησης και επαναλειτουργίας του Δήμου Σερβίων», το οποίο στηρίζεται σε 7 βασικούς άξονες, με συγκεκριμένες δράσεις και χρονοδιάγραμμα καθώς και «ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», όπως χαρακτηριστικά είπε:

1. Διοικητική και οργανωτική ανασυγκρότηση-Οικονομική Εξυγίανση του δήμου

2. Καθημερινότητα

3. Κοινωνική Συνοχή

4. Παιδεία-Αθλητισμός-Πολιτισμός

5. Αγροτική ανάπτυξη

6. Τουρισμός

7.Ανάπτυξη- Μεγάλα Έργα

mde

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων, παρέθεσε επίσης μια σειρά μεγάλων έργων τα οποία η νέα δημοτική αρχή θα προχωρήσει ως προτεραιότητα, ανάμεσα στα οποία το Κολυμβητήριο Σερβίων, η αποπεράτωση των κλειστών σταδίων σε Τρανόβαλτο και Σέρβια, η αποπεράτωση της μαρμαροφόρου, περιοχής Τρανοβάλτου, η κατασκευή και λειτουργία στα Σέρβια, μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση βιοαερίου και ζωικών αποβλήτων, η παράλληλη παράγωγη θερμικής ενέργειας για την τηλεθέρμανση των δημοτικών κτιρίων, καθώς και η εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας του έργου της κατασκευής τηλεθέρμανσης στα Σέρβια και τα γύρω χωριά.

Η εκδήλωση έκλεισε πανηγυρικά με την παρουσίαση 36 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και το μήνυμα πως η «Δημοτική Συνεργασία» θα κερδίσει τη μάχη της 26ης Μαΐου.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

Αλεξόπουλος Αναστάσιος

Αναστασιάδης Κώστας

Βητοπούλου Βάγια

Βλάχος Αθανάσιος

Γκαντερής Μίλτος

Γκάρας Αχιλλεας

Γκατζάρας Νίκος

Γκουτζιομήτρος Μιλτιάδης

Γκράνας Βαγγέλης

Δανάτσας Ευθύμης

Δραγκόλας Μίμης

Καβουρίδου Πόπη

Καραντάκος Παναγιώτης

Καράογλου Αναστάσιος

Κουρτίδης Νίκος

Κτενίδου Σαββατούλα

Κωνσταντινίδης Νεόφυτος

Λιάκος Πολυδεύκης

Μαλιούρα Παναγιώτα

Μπάκανος Γιώργος

Μπουμπουρέκα Παρασκευή (Βιβή)

Νιζάμη Άρτεμις

Παναγιωτούλας Γιώργος

Παπαδημητρίου Ιωάννα

Παπαδημητρίου Λάζαρος

Παπαδημόπουλος Νίκος

Παπαθανασίου Χρήστος

Παπαστάμκος Αθανάσιος

Παπαστεργίου Μίμης

Παπαχαρισίου Σταυρούλα

Πασχαλίδου Μαρία

Πεκόπουλος Δημήτρης

Πράσσος Ευάγγελος

Σαμαρτζίδου Σοφία

Τσόλης Κίμων

Χύτα Ιωάννα

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Συνεργασίας

 

 

12 σχόλια

  • Συγχαρητήρια σε έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό με άξιους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που τον χαρακτηρίζει σιγουριά για το μέλλον,συγκροτημένες απόψειςόρεξη για δουλειά και όχι λόγια που χορτάσαμε τόσο χρόνια!!! Θα είμαστε δίπλα σας και με την ΝΙΚΗ!!!

  • Δήμαρχο δεν ψάχνουμε, Δήμαρχο έχουμε! Βασίλης Κωνσταντόπουλος άξιος, ικανός, τίμιος, έμπειρος με το πιο γεμάτο ψηφοδέλτιο. Μέχρι να ενημερωθούν και να γνωρίσουν οι άλλοι ο Βασίλης θα φτιάχνει έργα.

  • Ωραία η έκθεση ιδεών αλλά που θα βρει την χρηματοδότηση να μας πει. Τι να το κάνει το κλειστό γήπεδο το Τρανοβαλτο όταν ο δρόμος είναι χάλια κλπ. Την καθημερινότητα να μας καλυτερεύει μπορεί? Χορτάσαμε μελέτες. Και τα προηγούμενα χρόνια τι έκανε, τι άλλαξε – που πήγαμε σε χειρότερα οικονομικά δεδομένα σε πανελλήνιο επίπεδο–τι άλλαξε λοιπόν τώρα και θα τα υλοποιήσει όλα αυτά.
    Φτάνει πια με λόγια χόρτασαμε

    • 1) Εμείς που μένουμε στο Τρανόβαλτο και γενικά στα Καμβούνια είμαστε για πέταμα ή νομίζεις ότι ο Δήμος είναι μόνο τα Σέρβια???! Φυσικά και χρειάζεται να γίνει ένας χώρος στον οποίο θα μπορεί κανείς να αθληθεί όλους τους μήνες του χρόνου (χειμώνα – καλοκαίρι) χωρίς προβλήματα και δει η νεολαία μας!
      2) Το ότι είχε φθίνουσα πορεία η οικονομία της χώρας μας δεν ευθύνεται ο Κωνσταντόπουλος, εκτός και εάν διετέλεσε υπουργός Οικονομικών και δεν το γνωρίζουμε…!
      3) Για να γίνουν έργα, προϋποθέτει να γίνουν μελέτες, διότι δεν φυτρώνουν. Πολιτιστικό Σερβίων, Κλειστό Γυμναστήριο Σερβίων και πληθώρα άλλων έργων έγιναν αφότου πραγματοποιήθηκαν μελέτες επί θητείας του κ.Κωνσταντόπουλου!!!
      Συμπέρασμα…τόσα χρόνια είδαμε ποιος λέει λόγια και ποιος πράττει έργα…άρα όλα όσα λέει δεν είναι λόγια άλλα πράξεις τις οποίες θα υλοποιήσει! Τώρα αν κάποιος θέλει να εθελοτυφλεί ή να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δικαίωμα του!!! Αλλά το σωστό είναι να λέγονται αλήθειες όσο αυτές και αν ενοχλούν – πονούν!!!

    • Ο δρόμος που είναι χάλια, είναι η καθημερινότητα. Σύμφωνα με όσα είπε στην ομιλία του η καθημερινότητα θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία μέσα σε έξη μήνες. Για να το λέει ο Κωνσταντόπουλος κάτι παραπάνω ξέρει από μας. Τα προηγούμενα χρόνια μας έδειξε ότι είναι πλήρως καταρτισμένος και ενημερωμένος και ξέρει όταν λέει κάτι πως θα το πραγματοποιήσει. Τον είδαμε, τον ξέρουμε, τον εμπιστευόμαστε και τον στηρίζουμε. Φτάνει πια η μικροψυχία.

  • OΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ`Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

  • ΒΑΣΙΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

  • Βάζοντας σειρά προτεραιότητας νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε ότι το κλειστό γήπεδο δεν είναι το πρωτεύον, με μεγάλη δυσκολία υπάρχει η ποδοσφαιρική ομάδα Τρανοβαλτο και μάλιστα της ελάτης έχει διαλυθεί. Να μην λέμε μόνο για να λέμε, όλοι καταλαβαινουμε
    Ο Κωνσταντοπουλος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνει πράγματα και διαχειριστικε όλα τα ανταποδοτικά χωρίς όμως να ανταποδίδει σε εμάς των Καμβουνίων ως όφειλε, για αυτό και δεν ψηφίστηκε την προηγούμενη φορα

    • Ο Κωνσταντόπουλος δεν διαχειρίστηκε ανταποδοτικά από την κατασκευή της λίμνης Ιλαρίωνα. Φρόντισε όμως να πιέσει και να υπογράψει σύμβαση με την ΔΕΗ, με την οποία εξασφαλίστηκαν κονδύλια 2,0 εκ. ευρώ για την κατασκευή αρδευτικού για την άρδευση 15.000 στρεμμάτων στα Καμβούνια. Την σύμβαση για τα 2,0 εκ. ευρώ την υπέγραψε τον Αύγουστο του 2014. Πέντε χρόνια μετά ούτε ένα ευρώ δεν δαπανήθηκε από τον δήμο για το έργο αυτό. Και κατηγορείς τον Κωνσταντόπουλο. Φτάνει πια.

  • Ο Κωνσταντοπουλος ειναι ο μονος με προγραμμα, το οποιο εξηγησε πως θα το υλοποιησει και επισης γνωστης των πραγματων με εμπειρια και αποφασιστικοτητα! Ο κοσμος πλεον δεν θα κανει αλλες αποτυχημενες δοκιμες, αλλα θελει ασφαλεια και σιγουρια!!! Βασιλη προχωρα ακαθεκτος!!! Ειμαστε μαζι σου!!!

  • Θέλουμε ή δεν θέλουμε δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο μόνος ικανός για Δήμαρχος είναι ο Κωνσταντόπουλος…έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και ότι λέει δεν είναι λόγια του αέρα! Φυσικά δεν είναι μάγος για να τα αλλάξει όλα με ένα μαγικό ραβδάκι…αλλά απαιτεί πολύ σκληρή εργασία…κάτι το οποίο έκανε όταν ήταν Δήμαρχος (αν γυρνούσε τα καφενεία δεν θα δούλευε…)!! Για αυτό δεν πρέπει ο τόπος μας να ξανά κάνει δοκιμές, διότι δεν αντέχει άλλο πειράματα…πρέπει να βγούμε από το αδιέξοδο και ο μόνος που μπορεί να το κάνει και το έχει αποδείξει είναι ο Κωνσταντόπουλος!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.