Εγκαίνια των εκλογικών κέντρων, σε Τσοτύλι και Γαλατινή, του Συνδυασμού “Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος” του Δημήτρη Κοσμίδη, την Μεγάλη Τετάρτη 24/4

22 Απριλίου 2019
12:38
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη χαρά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βοίου Δημήτριος Κοσμίδης, με τον Συνδυασμό “Ενεργοί Πολίτες – Ισχυρός Δήμος” σας προσκαλεί την Μεγάλη Τετάρτη στα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων σε Τσοτύλι και Γαλατινή .

Ο αγιασμός των εγκαινίων στο Τσοτύλι θα γίνει στις 11:00 το πρωί και αντίστοιχα την ίδια μέρα στη Γαλατινή στις 17:00 το απόγευμα.

Ο κ. Κοσμίδης με δήλωση του τονίζει “θα χαρώ πολύ να με τιμήσετε όλοι με την παρουσία σας. Οι Ενεργοί Πολίτες θα είναι εκεί για να συνομιλήσουν με όλους που θα βρίσκονται μαζί μας στον Αγιασμό και θα μας στηρίξουν στον αγώνα μας για έναν Ενεργό Δήμο, για ένα Ενεργό Βόιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.