kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης & Λ. Μαλούτας μιλούν για την ίδρυση ενεργειακής κοινότητας, περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Κοζάνης» (Bίντεο)

22 Απριλίου 2019
16:17

 

Για το θέμα που παρουσίασε από το πρωί το kozan.gr (κλικ εδώ), την ίδρυση ενεργειακής κοινότητας, περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Κοζάνης», μίλησε στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, τόσο ο δήμαρχος Λ. Ιωαννίδης, όσο κι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Μαλούτας.

 

 

 

 

17 σχόλια

    • Η δύναμη του Μαλούτα είναι τα έργα του. Ιωαννίδη δείξε μας ΕΝΑ έργο σου.

      ΥΓ: Σου έφυγαν όλοι Λευτερακη, μέχρι και ο πρύτανης της ΔΕΥΑΚ…

  • Οι σωστοί αυτοδιοικητικοί έχουν ως σπίτι τους το δημαρχείο. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό εννοείς.

  • Ψηφίζω τον συνδυασμό που αποτελεί την καλύτερη πρόταση στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Άξιοι συμπολίτες μας πλαισιώνουν τον Λάζαρο Μαλούτα. Τον δήμαρχο των έργων.

  • Είναι αλήθεια ότι του άξιζε η κεντρική πολιτική σκηνή. Προτίμησε να βοηθήσει τον τόπο του. Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια.

  • Άσε ρε Λαζο μας φλομωσες στην θεωρία. Γράψε κανένα σοφό σαν αυτά που γράφεις στο fb .

    • Να δούμε πού θα πας να κρυφτείς στις 26 Μαΐου και μετά στις 2 Ιούνη
      Τέλος τα πειράματα!Αρκετά πληγώθηκε ο τόπος μας !
      Λάζαρος Μαλούτας ο επόμενος δήμαρχος!

  • Δεν ξέρω για ποιες θεωρίες μιλάς αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι ο Ιωαννίδης και ο γρεβενιώτης χάθηκαν στην πόλη. Σταμάτησαν ταξιτζή γιατί δεν ήξεραν πού βρίσκονται…

  • Μόνο ο Βαγγέλης μπορεί και οι δύο φτάνει(Λευτέρης-Λάζαρος) ο συνδυασμός του Σημανδρακου εχει νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά
    ΚΟΖΆΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

    • Ποιος ο φυτευτός αντιπεριφερειάρχης Γρεβενων με μηδενικό έργο;
      Με ψηφοδέλτιο ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα;
      Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα πειράματα.
      Λάζαρος Μαλούτας ο επόμενος δήμαρχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.