kozan.gr: Ξεκίνησαν τις επαφές με τους κατοίκους των χωριών οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης, τον Φώτη Κεχαγιά (Φωτογραφία)

23 Απριλίου 2019
08:28

Μια πρώτη επαφή με τους κατοίκους των χωριών Λευκόβρυσης, Πρωτοχωρίου, Λευκοπηγής, Αγία Παρασκευής, Ροδιανής, Κερασιάς και Αιανής, προκειμένου να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους, ενόψει και των εκλογών της 26ης Μαΐου, είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης, τον Φώτη Κεχαγιά. Όπως μαθαίνουμε, το κλίμα στις τάξεις του συνδυασμού, μετά τη μεγάλη, πρόσφατη, συγκέντρωση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κοζάνη, είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες, με τους υποψήφιους και τον επικεφαλής Φ. Κεχαγιά, να δηλώνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα.

kozan.gr

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.