Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Σιάτιστας με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» του Χρήστου Ζευκλή, η Σκούνου- Κουκουλιάτα Περιστέρα

23 Απριλίου 2019
19:12
Κανένα σχόλιο

 

 

Γεννήθηκε στην Σιάτιστα το 1975. Είναι παντρεμένη με τον Κουκουλιάτα Εμμανουήλ και έχει δύο γιούς. Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Σιάτιστας. Εισήχθη στο ΤΕΙ Λάρισας, στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τον Αγροτουρισμό, Ξεναγών αρχαίων χώρων, Γουνοποιίας, και Τεχνογνωσίας του κλάδου εκτροφής γουνοφόρων ζώων. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία CPL των αδερφών Παπαγεωργίου.

Από μικρή ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Έχει αποτελέσει μέλος του Συλλόγου Φυσιολατρών καθώς και Πρόεδρος και Γραμματέας του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Σιάτιστας. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας «Άγιος Παντελεήμων»

Όπως άλλοτε, έτσι και σήμερα συνεχίζει να ασχολείται με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, και για αυτό τον λόγο επέλεξε να ενώσει και αυτή τις δυνάμεις της με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» και τον Χρήστο Ζευκλή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.