Kάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, στην απεργιακή συγκέντρωση, την Τετάρτη 1 η Μαΐου, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, στις 10 το πρωί

22 Απριλίου 2019
14:16
Κανένα σχόλιο

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 1 η Μαΐου 2019 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στις 10 το πρωί.

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας και της υποαπασχόλησης, καθιστούν αδιαπραγμάτευτες τις ανάγκες τους και κάνουν αναγκαία την παρουσία των Συνδικάτων, παρά τις προσπάθειες αυτών, που χρησιμοποιούν βία και τραμπουκισμούς, για να σπείρουν τη διχόνοια, προσφέροντας έτσι άψογες υπηρεσίες στην κυβέρνηση, με την οποία έχουν ταύτιση συμφερόντων, όπως έδειξαν και τα πρόσφατα γεγονότα με τη ματαίωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ.

Οι εργαζόμενοι όμως έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν εκτός Συνδικάτων, όπως και ότι οι βιαιοπραγίες δεν έχουν θέση πουθενά στην ελληνική κοινωνία.

Γι’ αυτό και λέμε: «Με τα Συνδικάτα για δημοκρατία και κοινωνική προκοπή – Έξω η βία από τα Συνδικάτα – Έξω τα κόμματα και οι κομματικοί στρατοί από το Συνδικαλιστικό κίνημα».

Αυτή την ιστορική μέρα της 1 ης Μάη ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος όλες και όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τη δημοκρατία, δίχως να ρισκάρουν τις ζωές άλλων, τη δικαιοσύνη δίχως να την υπονομεύουν με τις ενέργειές τους και τις πράξεις τους για την ισότητα την οποία και εννοούσαν, οφείλουμε να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα την Τετάρτη 1 η Μάη 2019.

Οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε το παρόν στην συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της

Κοζάνης, γιατί η περιοχή μας που μαστίζετε από υψηλή ανεργία, οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στην φτώχεια και τον μαρασμό, λόγω και της καθημερινής απαξίωσης της ΔΕΗ και του ξεπουλήματος των λιγνιτικών μονάδων της.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΩΡΑ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.