Γιάννης Θεοφύλακτος στην ΕΡΤ:Γερ. Γιακουμάτος: – ”ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την υγεία των πολιτών”,Γιάννης Θεοφύλακτος – ”Και τι προτείνετε; φάρμακα ΝOVARTIS;” (Bίντεο)

24 Απριλίου 2019
15:51

.

Kαλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ στις 19-4 με το δημοσιογράφο Ν. Μερτζάνη ήταν ο Βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ) Ν. Κοζάνης κ. Γιάννης Θεοφύλακτος, μαζί με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (Ν.Δ.)
Σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι το διακύβευμα είναι να ξαναβρεί η Ευρώπη τις αρχές και τις αξίες της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπηρετεί πλέον τα συμφέροντα των πολλών και αυτό πρέπει να αλλάξει. Η εμφάνιση ακροδεξιών πολιτικών ανατρέπεται μόνο με την ψήφο των πολιτών στις ευρωκάλπες κάτι το οποίο προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.
Απαντώντας στον ισχυρισμό του κ. Γιακουμάτου ότι ”ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την υγεία των πολιτών”, ο κ. Θεοφύλακτος δήλωσε αποστομωτικά: ”Προτείνετε φάρμακα ΝOVARTIS;”.
Ο κ. Θεοφύλακτος, ανέφερε ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια εκλεγμένη Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τόσο εχθρική στάση απο την πλειοψηφία των ΜΜΕ. Ο υπόδικος ιδιοκτήτης πολλών απο αυτά τα μέσα, υποστηρικτής της ΝΔ και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη (Μαρινάκης) αναπαράγει συνεχώς ψευδείς ειδήσεις (fake news) για την Κυβέρνηση. Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μάχεται τα ντόπια συμφέροντα και τη διαπολοκή, που οδήγησαν δηλαδή τη χώρα μας στην καταστροφή και τη χρεοκοπία.
Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής συζητήθηκε η συμφωνία των Πρεσπών και η αποδοχή της απο την Ελληνική κοινωνία. Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι οι τυχόν αποδοκιμασίες γίνονται απο ελάχιστα άτομα τα οποία πολλές φορές μεταφέρονται απο πόλη σε πόλη. Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων και ειδικά στη Μακεδονία, σιγά σιγά κατανοούν τα οφέλη της συμφωνίας, ξεπερνώντας το αρχικό μούδιασμα. Για πρώτη φορά οι βόρειοι γείτονές μας εγκαταλείπουν οριστικά τους ισχυρισμούς τους περί Μεγ. Αλεξάνδρου, κατεβάζουν τα αγάλματά τους, αλλάζουν τις ονομασίες αεροδρομίων και οδών. Για δεκαετίες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκρυβαν το πρόβλημα κάτω απο το χαλί με αποτέλεσμα να καθιερωθεί παντού το σκέτο Μακεδονία. Τώρα όλα αυτά ξεκαθάρισαν υπέρ μας. Όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα συμφωνούν με την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” και μόνο για λόγους ψηφοθηρίας υποκρίνονται ότι διαφωνούν κοροϊδεύοντας τους πολίτες.

48 σχόλια

    • Ας μας εξηγησει κάποιος γιατί οι ευρωβουλευτές της ΝΔ (και οχι μόνο) καταψήφισαν την πρόταση Μαριά για τη γενοκτονία των ποντίων. Αυτά τα νεα δεν τα λέει στο ΣΚΑΙ, ούτε στο πρώτο ψέμα ούτε στις εφημερίδες του Μαρινάκη.

  • Αυτοί που δεν έκαναν τίποτα τόσα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση, κατηγορούν τον Τσίπρα γιατί δεν τα έκανε όλα σε τέσσερα χρόνια!

    • Πράγματι, μέχρι το 2014 η ΔΕΗ ήταν κερδοφόρα και τώρα είναι πτωχευμένη! Τα Σκόπια δεν ήταν αναγνωρισμένα απι την Ελλάδσ και αναγνωρίστηκαν! Είχαμε 2 μνημόνια και τώρα έχουμε 3 με 100 δις επιπλεον χρέος και 99 χρόνια υποθήκη!

        • Φοβερό επιχείρημα ,φαίνεται ότι δεν πηρες μυρωδιά για τον λόγο που πτώχευσε η χώρα.
          Τα επιτόκια που δανειζόταν η ελλάδα για να κρατάει καλοταϊσμένα τα κηφινοθρεφτάρια ήταν διψήφια

  • O κ. Θεοφύλακτος έχει ήθος και εργατικότητα που σπανίζουν και αυτό είναι κοινώς αποδεκτό. Του το αναγνωρίζουμε

    • Αυτός ο βουλευτής έχει κάνει πολλά, εκτός αν έχεις επιλεκτική μνήμη. Για πες εσύ ποιος πιστεύεις ότι έκανε περισσότερα;

    • Να πει εχει πολλα γιατί είναι μόνο για λόγια. Να κάνει δεν μπορεί και το εχει δει όλη η Κοζανη οτι είναι τέσσερα Χρονια ανύπαρκτος

  • Απο εξυπνάδες άλλο τίποτε.Σιγά σιγά αποκαλύπτεται η λάσπη που πετάνε στον ανεμιστήρα για να εξοντώσουν πολιτικούς αντιπάλους και όχι να βρούν πραγματικά στοιχεία σε επίορκους δημόσιους λειτουργούς.Αυτό δεν λέγεται εξυγίανση του δημόσιου βίου,αλλά σταλινινισμός.

    • Τελικά θέλετε να παραγραφεί η υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ επειδή είστε αθώοι ή επειδή οι μίζες είναι μέσα στα καθήκοντα των υπουργών; Μας έχετε μπερδέψει.

        • ΚΕΕΛΠΝΟ
          NOVARTIS
          ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ
          ΥΓΕΙΑ
          ΦΑΡΜΑΚΑ
          ΟΦΣΟΡ
          ΜΙΖΕΣ
          275 ΕΚ ΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
          ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΜΜΕ
          ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…..

          • φοβερό επιχείρημα:
            NOVARTIS στο αρχείο τα πολιτικά προσωπα
            ΚΕΕΛΠΝΟ: θα γίνει κανένα δικαστήριο 4 χρόνια στο περίμενε
            ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ τα Δανεια τα δίνουν οι τράπεζες
            Στην υγεία συγκεκριμένα να μας πεις ,για το πεντάευρω απλά το καταργήσατε αυξανοντας τους φόρους από 4% σε 6%
            ΦΑΡΜΑΚΑ τα μεγαλύτερα κέρδη των φαρμακευτικών επι ΣΥΡΙΖΑ έγιναν ,ο δε πολάκης ήταν υποχρεωμένος να κανει συνεδριάσεις που θα οδηγούσαν σε πτωσεις των τιμών αλλά αυτός επικαλεσθηκε τον στενό κλοιό των δανειστών
            Τα δανεια στα κόμματα εγιναν την εποχή των παχυών αγελάδων και εξυπηρετούντε ,αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ έγινε κούρεμα
            Όπως είπα δεν πήρες μυρωδία για ποιον λόγο χρεοκόπησε η χώρα

    • Ο Λοβέρδος που βρήκε αθώο τον Τζοχατζόπουλο, βρίσκει αθώο τον εαυτό του. Ο Βενιζέλος που βρήκε αθώο τον Τζοχατζόπουλο, βρίσκει αθώο τον Λοβέρδο. Ο Άδωνις που βρήκε αθώο τον Παπαντωνίου, βρίσκει αθώο τον Λοβέρδο………….

      • Ελάτε τώρα που γίνατε και δικαστές. Οι τέσσερις που κρεμάστε στα μανταλάκια απαλλάχθηκαν από κάθε κατηγορία, ακολουθούν και οι υπόλοιποι σύμφωνα με δημοσιεύματα.Η λάσπη καραμέλα παραμένει . Αυτός είναι σταλινισμός.

  • Γιάννη η Κοζανη έχασε 35000 φοιτητές και αποκλειστικά υπεύθυνος εισαι εσυ. Κοζανη και Πτολεμαιδα αυτόν που πήγε παρά πολλούς φοιτητές στην Πτολεμαιδα

  • Η φτωχοποίηση της Κοζάνης εχει όνομα. Θεοφυλακτε δεν έχεις κάνει τίποτα για την πόλη μας. Εισαι το κακό κομμάτι του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Ο Τσιπρας κατάλαβε το λάθος και θέλει να δίωξη με καλο τροπο τον Θεοφύλακτο

  • Πελάτες μου… Να περάσει ο επόμενος…

    Οι συριζαιοι τελικά τους έχουν για πλάκα τους δεξιουληδες.

    Με κορυφαίες φυσικά τις “φάπες” που ρίχνει ο Τσίπρας κάθε τόσο στο Μητσοτάκη Όταν τον πετυχαίνει στη Βουλή.

  • Ο μοναδικός βουλευτης Δ. Μακεδονίας που η εκλογική του περιφέρεια ( Κοζανη ) έχασε φοιτητές και σχολές είναι ο Θεοφύλακτος. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !

  • Αποδεδειγμένα μόνο η Κοζανη χάνει φοιτητές και αυτό επειδή ο Τσιπρας θέλει να διώξει τον Θεοφύλακτο.

  • Το θράσος πάντως δεν λείπει από τους διορισμενους του Σύριζα. Κυριε βουλευτα τα νεογέννητα ελληνόπουλα του 2019 δεν θα ζουν και εάν ζουν θα είναι 97 χρονών όταν τερματίσουν οσα ψήφισες παρέα με τα υπόλοιπα συντροφια σου, όσο για το χρέος και εκεί καταφέρατε από 314 δις ευρώ περίπου να το φτάσετε στα 334 δις ευρώ σε δύο χρόνια. Γιαυτό τις εξυπνάδες τράβα πες τις στους σλαβους κολλητούς σου κ. Γιάννη μας. Φτάνει το δούλεμα.

  • Η Κοζανη σε φτωχοποίηση με βουλευτή τον Θεοφύλακτο. Κανένα έργο και έχασε και τις σχολές με χιλιάδες φοιτητές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.