Στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος» και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας ο Παναγιώτης Πλακεντάς

24 Απριλίου 2019
17:55

 

Συνάντηση με τους εκπροσώπους και το Προεδρείο του Δ.Σ. στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος», είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του, στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες και σωματεία της περιοχής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν στην προσπάθεια σύνταξης ενός σύγχρονου-ρεαλιστικού προγράμματος με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» θα είναι δίπλα στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ και των σωματείων της, δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ στα πλαίσια της επίτευξης του κοινού στόχου, ενώ υπογράμμισε επίσης την απόλυτη ανάγκη της αύξησης των ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς στις 32.000, προκειμένου να συνεχισθεί από τη ΔΕΤΗΠ η απρόσκοπτη παροχή ενέργειας προς τους δημότες.

Αργότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας επισκέφθηκε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, όπου συζήτησε μαζί με τα μέλη του τα ζητήματα που τους απασχολούν και ειδικότερα την ανάγκη στελέχωσης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου με ιατρούς και το θέμα μόνιμης στέγασης του συλλόγου.

Δέσμευση της «Ενωμένης Εορδαίας» είναι η στενή συνεργασία και η στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου συλλόγων και φορέων που εκπροσωπούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με βασική προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους.

Ένα σχόλιο

  • Ω ρε κάτι παλαιο και νέο νεοδημοκρατες. Καμία ψήφο στο Παλαιό κατεστημένο που κατέστρεψε την πόλη μας…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.