Ο Δημήτρης Γιαγκόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» της Γ. Ζεμπιλιάδου.

24 Απριλίου 2019
22:32
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δημήτρης Γιαγκόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» της Γ. Ζεμπιλιάδου.

Η υποψηφιότητα του Επ. Kαθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σηματοδοτεί την φιλοσοφία της επόμενης περιόδου για την περιφέρεια μας. Συγκεκριμένα, η διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας με την τοπική οικονομία και η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του τόπου μας, όπου με βασικό εργαλείο τη γνώση και τη χρήση νέων και καινοτόμων τεχνολογιών, μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης των παραγωγικών κλάδων ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας. Η τεχνοκρατική αντίληψη υψηλού επιπέδου, ανθρώπων οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ασχοληθεί με την πολιτική αποτελεί απαραίτητο συστατικό για μια δυνατή ομάδα.

Σε μία περίοδο όπου η νέα γενιά της περιφέρειας μας αντιμετωπίζει έντονα το πρόβλημα της ανεργίας, αναζητώντας διεξόδους στην εσωτερική ή στην εξωτερική μετανάστευση, οφείλουμε οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου να σταματήσουμε να είμαστε μόνο επικριτικοί για κάθε στραβό που έγινε ή γίνεται, αλλά να βγούμε μπροστά, να Συμμετέχουμε, να Οραματιστούμε και να Σχεδιάσουμε το μέλλον όλων μας.

Στόχος μου είναι να συμβάλλω υπεύθυνα για τη δημιουργία μίας Ισχυρής Περιφέρειας, στην οποία οι νέοι να θέλουν να ζήσουν και να βοηθήσουν στην οικονομική της ανάπτυξη. Μία περιφέρεια στην οποία να μπορούν όταν τελειώσουν τις σπουδές τους να δουλέψουν στον τόπο τους σε ανταγωνιστικές επιχειρηματικές μονάδες. Να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις μέσω της πρόσβασης τους σε ευρωπαϊκές και εθνικές χρηματοδοτήσεις. Μία περιφέρεια με ισόρροπη ανάπτυξη, περιφερειακή συνείδηση και κινητικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο και ανταποκρινόμενος στην πρόταση της υποψήφιας Περιφερειάρχη Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ως Περιφερειακός Σύμβουλος για τον νομό Καστοριάς, γιατί την εμπιστεύομαι και είμαι πεπεισμένος ότι γνωρίζει και έχει την εμπειρία να οδηγήσει την περιφέρεια μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Ο Δημήτρης Γιαγκόπουλος του Αθανασίου και της Αγνής γεννήθηκε το 1976 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καράτζιου και έχουν δύο παιδιά, το Θάνο και τη Μελίνα. Είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και διευθύνει το Εργαστήριο Ταλαντώσεων και Δυναμικής Μηχανών (http://lvmd.mech.uowm.gr/).

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.