Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στο Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας.

25 Απριλίου 2019
11:21

Το Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας του ΚΕΚ ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Εκεί συνάντησε τους εργαζόμενους και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παναγιώτη Στεργιούλη και συζήτησε μαζί τους τα θέματα της μετεγκατάστασης του Εργαστηρίου, το οποίο να σημειωθεί ότι στεγάζεται πλέον στο πρώην Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στον Άγιο Χριστόφορο, μετά από διαμόρφωση που έγινε στον χώρο ώστε να είναι κατάλληλος από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Ακόμα τέθηκαν θέματα των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν για την  ημερήσια φροντίδα των ωφελούμενων.

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» έχει προτεραιότητα την στήριξη φορέων όπως το Ειδικό Εργαστήρι, οι οποίοι μέσα από τις δράσεις τους και το έργο που παράγουν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

5 σχόλια

  • Μια απορία πάντως την έχω εγώ. Και είναι η εξής : Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες τον κο Πλακεντά να κάνει καθημερινές επισκέψεις σε συλλόγους και φορείς της πόλης μας και καλά κάνει φυσικά, για να ενημερωθεί. Τις ελεύθερες ώρες του, τον βλέπω να πίνει καφέ σε κεντρικά σημεία της πόλης, γωνία πάντα κατά προτίμηση, οκ, και αυτό δεν είναι κακό. Πώς γίνεται όμως την ίδια στιγμή να εκτελεί και χρέη αντιπεριφερειάρχη; Πώς το κάνει; Και κυρίως πότε το κάνει;

    • Ο,τι πιο εύστοχο. Γι’αυτό και δεν πρέπει να αφήσουμε να εκτελεί και δήμο τα χρέη του αύριο μεθαύριο πινοντας καφέ στο γνωστό σημείο..

  • Βλεπεις ο Πλακεντας ειναι ο πρωτος υποψηφιος που δινει προεκλογικο αγωνα.

    Ο Περιφερειαρχης, ο Δημαρχος Κοζανης και περιπου αλλοι 500 αιρετοι σε θεσεις σε ΟΤΑ της χωρας δεν φευγουν απο τα γραφεια τους ενω ειναι εκ νεου υποψηφιοι..

    Ρε τι αλλο θα σκαρφιστειτε..

    Μια χαρα τα εκτελει τα καθηκοντα του.

    8 εισηγησεις στο ΠΣ ειχε προχθες και περιπου 30 εισηγησεις στις ΟΕ αυτο το μηνα..

    Μην αγχωνεστε λοιπον

    • Τώρα εσύ με το νου σου, αυτόν που έχεις τέλος πάντων, κατάλαβες ότι είμαι δάκτυλος των αντιπάλων, έτσι; Που κακολογώ τον μίστερ πέρφεκτ της καρδιάς σου. Όχι φίλε μου, σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν ακόμη τι θα ψηφίσουν και γι’ αυτό παρακολουθούν τις κινήσεις και τα λόγια των υποψηφίων. Αλλα, τζάμπα ο κόπος μάλλον.

      • Μα προφανως, ξανασυμφωνω. Δεν κάναμε κάποια υπόγεια σκέψη,ούτε θεωρία συνομωσίας. Αυτό που βλέπουμε λέμε.Στηνναρχη προσωπικά εγώ, είχα σκεφτεί να τον ψηφισω. Αλλά πραγματικά, μόλις είδα το ψηφοδέλτιο και τη στάση τους σε ορισμένα ζητήματα έφυγα τρέχοντας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.