Ο Ευθυμιάδης Αναστάσιος υποψήφιος με τον Χρήστο Ζευκλή

25 Απριλίου 2019
17:21
Κανένα σχόλιο

 

Ο Ευθυμιάδης Αναστάσιος γεννήθηκε στις 10-2-1965 στη Δραγασιά Βοίου Κοζάνης. Αποφοίητησε απο το Ιστορικό Γυμνάσιο Τσοτυλίου. Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό επί 30μήνου ως έφεδρος ανθυπολοχαγός μηχανικού. Στην συνέχεια εισήχθει στην Ακαδημία της Αστυνομίας από όπου συνταξιοδωτήθηκε το 2011. Έκτοτε εργάζεται στην οικογενειακή αγροτική επιχείρηση της συζήγου του, η οποία κατάγεται απο τον Πεντάλοφο. Έχει δύο κόρες. Έχει υπάρξει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές, και στις πρόσφατες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βοίου, αντιπρόεδρος νομικού προσώπου του Δήμου, και αντιπρόεδρος της Δ.Υ.ΠΡΑ.

Έχοντας την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία πήρε την απόφαση και σε αυτές τις εκλογές να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του, προκειμένου να συνεχίζει να προσφέρει της υπηρεσίες του στον τόπο του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.