Με τις ομάδες ακαδημιών της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου, στην Αθήνα, αγωνίσθηκε η ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης (Φωτογραφίες)

25 Απριλίου 2019
20:43
Κανένα σχόλιο

Πρώτη μέρα της Ακαδημίας μας στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες των ομάδων Κ17 και Κ16 με τις αντίστοιχες του Ατρόμητου Αθηνών στο προπονητικό κέντρο τους στο Περιστέρι ενώ η Κ14 αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Τα παιδιά μας πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεύτερη μέρα της Ακαδημίας μας στην Αθήνα κατά την οποία τα παιδιά μας είχαν την δυνατότητα να φιλοξενηθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και να πραγματοποιήσουν φιλικά με τα αντίστοιχα τμήματα της. Καθώς το ταξίδι μας έφτασε στο τέλος του νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ατρόμητος για την εξαίρετη φιλοξενία τους.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.