Παράπονο αναγνώστη του kozan.gr: Φόβος και τρόμος, για γονείς και παιδιά, οι σκυλοκαβγάδες αδεσπότων στην κεντρική πλατεία Αιανής (Βίντεο)

25 Απριλίου 2019
21:44

 

Σήμερα Μ. Πέμπτη,ώρα 8:30 περίπου το βράδυ. Αυτά που βλέπετε στο βίντεο που σας στέλνω συμβαίνουν κάθε μέρα στην Αιανή. Μικρά παιδιά με τις μαμάδες τους να μην τολμούν ακόμα και να προσεγγίσουν την πλατεία. Σκύλοι κάθε μεγέθους (που τους εγκαταλείπουν άγνωστοι από κάθε γωνιά του νομού) σε καθημερινούς επικίνδυνους σκυλοκαυγάδες. Σήμερα κινδύνεψε παιδάκι σε δρόμο κοντά στην κεντρική εκκλησία. Τηλεφωνούμε στο Κυνοκομείο του Δήμου κι ακόμα έρχονται. Δεν ξέρουμε, τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Να βγούμε σε διαδήλωση;

5 σχόλια

  • Δυστυχώς κ σε άλλα χωριά το ίδιο πρόβλημα υπάρχει, λύσει δν πρόκειται να μας δώσει κάνεις κ δν ξέρουμε πλέον τι να κάνουμε.

  • Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει στα περισσότερα χωριά. Εγκαταλείπουν τα ζώα και αυτά τριγυρίζουν στις πλατείες με αποτέλεσμα να μη μπορούν να κυκλοφορήσουν τα παιδιά. Τα ίδια και στη Λευκόβρυση.

  • Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!
    Κοζάνη τόπος να ζεις μόνο για τα αδέσποτα, όχι για τα δεσποζόμενα, ούτε για τους ανθρώπους.

  • Πάνω απ όλα τα ζωα!!
    Ο άνθρωπος σε δεύτερη μοιρα.
    Αριστεροστροφη λογικη.
    Οι Έλληνες εθνικιστές θα κρατήσουμε όρθια τη χωρα.
    Θέλετε δε θέλετε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.