Ο Δήμαρχος Κοζάνης για την εξαγωγική άδεια για την είσοδο του Κρόκου Κοζάνης ως φαρμακευτικού προϊόντος  στην αγορά της Κίνας

30 Απριλίου 2019
10:26
Το “πράσινο” φως για να δοθεί η  εξαγωγική άδεια για την είσοδο του Κρόκου Κοζάνης ως φαρμακευτικού προϊόντος  στην αγορά της Κίνας αποτελεί τη δικαίωση της  μεγάλης και συστηματικής  προσπάθειας όλων των κροκοπαραγωγών  και της Διοίκησης  του Συνεταιρισμού .
Ο Δήμος Κοζάνης είναι από την αρχή δίπλα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια τόσο με τις επαφές στην Κίνα (για τις οποίες τότε  κάποιοι έκαναν λόγο για ταξιδάκια αναψυχής) όσο και στις εδώ συναντήσεις και ελέγχους.
Το άνοιγμα σε μια τόσο μεγάλη αγορά δίνει νέες δυνατότητες και είμαστε σίγουροι ότι οι παραγωγοί του Κρόκου και ο  Συνεταιρισμός θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου.

*Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη στην Κίνα και στην πόλη Γουζέν τον Ιανουάριο του 2017 και τη συνάντηση με την Κινεζική Επιτροπή Ελέγχου το Νοέμβριο του 2018.

5 σχόλια

    • Ο Ιωαννίδης πάντως συνεχάρη το συνεταιρισμό, δεν είπε ότι το εκανε, είπε ότι βοήθησε όπου μπορούσε και καλά εκανε

  • O συνεταιρισμός πρέπει να οργανωθεί σε επαγγελματική βάση και με σύγχρονο management. Ετσι όπως λειτουργει σήμερα μόνο σε προχειροδουλειές μπορεί να βασίζεται. Ας παραδειγματιστούν σπο τους μαστιχοπαραγωγούς της Χίου.

  • Το επόμενο βήμα είναι να παράγουν κρόκο οι Κινέζοι (δεν είναι δύσκολο)… και κάποιοι να μείνουν με την όρεξη…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.