Δικαίωση Μπίγγα στο Δ.Σ. για τη χρηματοδότηση πολιτιστικών συλλόγων (Δελτίο τύπου)

1 Μαΐου 2019
22:05

 

Μετά από ερώτηση του πρώην Αντιδημάρχου και υποψηφίου συμβούλου του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» Στέφανου Μπίγγα, στη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας της Παρασκευής 19ης Απριλίου, επανεξετάστηκε το θέμα της χρηματοδότησης πολιτιστικής 3 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Μπίγγας επανήλθε με εκ νέου ερώτησή του προς τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για τη χρηματοδότηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδιάς, Ερμακιάς, Κομάνου, καταφέρνοντας το Δ.Σ. να αποφασίσει τελικά την έγκριση της επιχορήγησής τους.

Σας παραθέτουμε την ερώτηση του κ. Μπίγγα:

«Επανέρχομαι στην από 28-3-2019 ερώτησή μου που αφορά την χρηματοδότηση εκδήλωσης των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας Καρδιάς, Ερμακιάς, Κομάνου και αφορά την σχέση των 3 κοινοτήτων με την ΔΕΗ. Επειδή στην απάντηση που μου δώσατε αναφέρεστε ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί για λόγους μη επιλεξιμότητας η έκθεση φωτογραφίας, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα μου υπηρεσιακοί παράγοντες με διαβεβαίωσαν ότι είναι δυνατή η χρηματοδότηση εφόσον ορισθεί ο Δήμος ως συνδιοργανωτής, με συγκεκριμένο κοστολόγιο και ενδεικτικό προϋπολογισμό (απλή περιγραφή). Παρακαλώ λοιπόν αφού γίνει συνεννόηση για μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης να χρηματοδοτηθεί τουλάχιστον μέρος αυτής. Ερωτάσθε τι προτίθεσθε να κάνετε;».

«Δημιουργούμε Μαζί!»

ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας

3 σχόλια

  • Καθόλου λεφτά σε κανέναν σύλλογο. τα λεφτά είναι των δημοτών και υπάρχουν περιπτώσεις σοβαρότερες για χρηματοδότηση. Οι σύλλογοι έχουν μέλη και να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για σουβλάκια πανηγύρια χορούς κλπ. Αυτό το γλυψειμο με λεφτά να τελειώσει.

  • Ένα σκασμό εκατομμύρια έχει δώσει η ΔΕΗ σε αυτές τις κοινότητες και τώρα ένα δημοτικό συμβούλιο ψάχνει παραθυράκια νομικίστικα για να πάρουν κι άλλα λεφτά από τον Δήμο. Και το τραγικό είναι ότι όλο αυτό το παρουσιάζουν ως μεγάλο επίτευγμα,εξυπνάδα και προσφορά στον τόπο. Τί να πει κανείς…..

  • Αυτό και αν είναι νίκη για τον παν
    μέγιστο καταλληλότερο αυτοδιοικητικό, Μετα από 5 χρόνια παρουσία κατάφερε και κάτι πρακτικό Μπράβο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.