Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Παράρτημα Δ. Μακεδονίας: Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του κ. Μ. Μήτσκα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

2 Μαΐου 2019
09:19
Κανένα σχόλιο

   Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον συνάδελφο κ. Μιχαήλ Μήτσκα, Γεωπόνο, για την εκλογή του στο Α’ Βάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
   Η διαδικασία εκλογής έλαβε χώρα στο πλαίσιο των εργασιών του Συντονιστικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα στις 22 και 23 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του συνόλου των μελών του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και 3 μελών από κάθε Διοικούσα Επιτροπή των Περιφερειακών Παραρτημάτων του Επιμελητηρίου.
   Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθεί πλήρως και με επάρκεια στα νέα του καθήκοντα διασφάλισης της επιστημονικής αξιοπρέπειας και των κανόνων της επαγγελματικής δεοντολογίας των Γεωτεχνικών καθώς και της εύρυθμης λειτουργίας των οργάνων του Επιμελητηρίου, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά και τόσο σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.