kozan.gr: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για την εθελούσια δωρεά μυελού των οστών, διοργάνωσε, σήμερα 3/5 η ΝΟΔΕ Κοζάνης – Παρούσα η υποψηφία Ευρωβουλευτής της ΝΔ   Πέγκυ Σταθακοπούλου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Μαΐου 2019
15:19

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας για την εθελούσια δωρεά μυελού των οστών, διοργάνωσε, σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου, η ΝΟΔΕ Κοζάνης, στα Γραφεία, της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη. Δείτε τι ανέφερε η Πίστη Κρυσταλλίδου-Σιάχου, συντονίστρια και υπεύθυνη του «WinCancer». Παρούσα στην εκδήλωση και η υποψηφία Ευρωβουλευτής, της ΝΔ και γνωστή ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία τόνισε «Εκδηλώσεις αντίστοιχες δίνουν μεγάλες ευκαιρίες σε μια πόλη όπως η Κοζάνη να δηλώσουν οι πολίτες της την ευαισθητοποίηση τους σε ζητήματα υγείας».

 

Θανάσης Τέγος

3 σχόλια

    • Η πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων θεμάτων αποτελεί μέγιστη αθλιότητα. Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει κι εδώ πως είναι πολλές οι φορές που δεν συμπεριφέρεται σαν σοβαρό κόμμα.

  • Σε λάθος πόλη κανουν πολιτική για τη Δωρεά Μυελού των Οστών. Η πίστη άραγε δεν ξέρει τη κάνουμε στην Κοζάνη; Δέκα χιλιάδες Δωρητές στη Γέφυρα Ζωής και καμιά σαρανταριά συμβατοί. Μετεκλογικά θα κάνουν και άλλες δράσεις;…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.