Δ. Λαμπρόπουλος: “Oι υπηρεσίες του Δήμου ουδεμία ευθύνη και εμπλοκή έχουν περί της νομιμότητας της λειτουργίας του καταλύματος «ΓΑΛΗΝΗ», στην Νεάπολη”

3 Μαΐου 2019
14:57

Μετά τις δηλώσεις απονομής ευθυνών από αυτόκλητους κριτές περί της νομιμότητας της λειτουργίας του καταλύματος «ΓΑΛΗΝΗ» , Ξενοδοχείου 1* που βρίσκεται στην Νεάπολη, δηλώνουμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου ουδεμία ευθύνη και εμπλοκή έχουν επί του θέματος καθότι αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΟΤ σύμφωνα με τον Ν.4442/07.12.2016, ΦΕΚ 230/τ Ά Κεφάλαιο Η΄ (ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ, άρθρα 39-48).

Η οποιαδήποτε μεταβολή της λειτουργίας του εν λόγω κτιρίου που άπτεται πολιτικών αποφάσεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής η τοπική αυτοδιοίκηση δεν μετέχει.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια

  • έχεις ευθύνη όμως στο οτί επέτρεψες την εγκατάσταση τους στα διοικητικά όρια του δήμου σου.

  • μου θυμίζει την απάντηση που δίνουν οι Δήμοι για τα αδέσποτα

    μη φοβάστε είναι στειρωμένα

    το ξέρουμε δήμαρχε έπρεπε πρώτος να ζητήσεις την μη εγκατάσταση

    στα έρημα χωριά του Βοίου μετανάστες.οι απαιτήσεις τους είναι

    υπερβολικές. στο αεροπλάνο καί πίσω στις χώρες τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.