Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ασκίου, με τον Συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» του Χρ. Ζευκλή, ο Πήττας Θεόδωρος

3 Μαΐου 2019
19:12

 

 

O Πήττας Θεόδωρος γεννήθηκε στην Εράτυρα – Κοζάνης στις 9-1-1968 όπου και διαμένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Τσούκα και έχει δύο παιδιά, την Αθηνά και τον Νίκο. Απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον αγροτικό τομέα ενώ παράλληλα διατηρεί επιχείρηση εστίασης καφέ στην Εράτυρα.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Εράτυρας την τετραετία 2003 – 2007, και αντιδήμαρχος Βοίου στον τομέα διατήρησης περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανακύκλωσης και οχημάτων κατά το διάστημα 2011- 2013, καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος οχημάτων κατά την περίοδο 2013-2014.

Έχει υπάρξει ενεργό μέλος διαφόρων συλλόγων και τοπικών φορέων, όπως:

– Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Εράτυρας.

– Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου – λυκείου Εράτυρας.

Επί του παρόντος, είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βοίου, καθώς επίσης και πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Σιάτιστας.

Η απόφασή του να ασχοληθεί για ακόμη μία φορά με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου του δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στον συνδυασμό “Δύναμη Επανεκκίνησης” του Χρήστου Ζευκλή, προήρθε από την ακόρεστη επιθυμία του να διασφαλίζει το “ευ-ζην” της κοινωνίας του Βοίου και να είναι επάγρυπνος φρουρός στις ανάγκες των πολιτών. Με την συμμετοχή του στο πολιτικά δρώμενα του δήμου αποβλέπει να διευκολύνει την καθημερινότητα των συμπολιτών του, συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη του δήμου.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.