kozan.gr: Κυριακή 5/5, στις 22:00, έρχεται, στο kozan.gr, το πρώτο debate με τους υποψηφίους δημάρχους στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

3 Μαΐου 2019
22:27

 

Κυριακή 5/5, 22:00, έρχεται, στο kozan.gr, το πρώτο debate με τους υποψηφίους δημάρχους στο Δήμο Κοζάνης. Ένα debate διαφορετικό από τα συνηθισμένα ως προς τη δομή και τον τρόπο διεξαγωγής του. To debate διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής 3/5 και θα μεταδοθεί την Κυριακή 5/5 στις 22:00. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

16 σχόλια

  • Χαχαχαχα ο Σημανδρακος λέει ότι ο Μαλουτας ασχολειται 30 χρόνια και ο Μαλουτας απαντάει όχι ασχολούμαι 28 !!!!!!

  • Αναμένουμε το Φωτάρα να παίρνει κεφάλι απ΄όλους μαζί τους συνυποψήφιους. Μακράν πάντα ο καλύτερος στις συζητήσεις εφ΄όλης της ύλης. Και θα το δείτε!!!

  • Αντε να δουμε τι θα δουμε.. απο νοσοκομεια που φτιαχνουν οι δημοι μεχρι επιδοματα πολυτεκνιας που δινουν οι δημοι!! Θα αντικαταστήσουν το κρατος!! Ειναι σιγουρο οτι το κοζαν εχει ετοιμασει κατι καλο.. θα περιμενουμε..

  • Σημανδρακος ,Κεχαγιάς το θράσος προσωποποιημένο
    Αντίθετοι με Καρυπιδη αλλά παραμένοντας στις εμμισθες θέσεις στην περιφέρεια πουλάνε και ηθική
    Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει, λαϊκιστές

    • Ελα τωρα, μη μας το παιζεις εσυ αγγελικος και υπερανω. Ξερεις πολλους πανελλαδικα να παραιτουνται απο εμμισθες θεσεις και να το παιζουν Ρομπεν των Δασων??? Μη μας κανεις την τριχα τριχιά εδω μεσα.Με το σταυρό στο χερι στην πολιτικη πανε μονο οι φλώροι.Τον Κεχαγια μην τον πιανεις στο στομα σου, γιατι και χαλκεντερος Αντιπεριφερειαρχης αποδειχτηκε, και δικαιος οσον αφορα την ισορροπη αναπτυξη.

  • Σιγά μην χαλάσω το βράδυ μου για να ακούσω ψέματα κ θα θα θα θα από αυτούς που τολμανε κ ζητάνε κ ψήφο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.