kozan.gr: Κατάμεστη η Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης στην πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους «Genocide_a true story» της Βασιλικής Τσανακτσίδου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Μαΐου 2019
22:05

 

 

Η πρεμιέρα, της ταινίας μικρού μήκους «Genocide_a true story», της Βασιλικής Τσανακτσίδου, στην Ελλάδα, προβλήθηκε το βράδυ, της Παρασκευής 3 Μαΐου, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν, στην Ακρινή Κοζάνης, στο Norwalk και στη Philadelphia των ΗΠΑ.  Την ταινία προλόγισε ο Καθηγητής Νέας Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδη, ενώ «επένδυσαν» μουσικά οι Πόντιοι καλλιτέχνες, Θεόφιλος Πουταχίδης και Παναγιώτης Θεοδωρίδης.




6 σχόλια

  • Υπεροχη ταινία μπράβο βασιλική!!
    Λυπάμαι όμως σαν πόντιος που είναι και έλειπε ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης Κυριάκος μηχαιλιδης για τον Μαλουτα είναι γνωστό αλλά ο Κυριάκος έπρεπε να ήταν εκεί

    • Δεν πειράζει, ήταν εκεί όμως ο ΜΑΛΟΎΤΑς όταν έπρεπε για να στηρίξει τη δημιουργία αυτού του κοσμήματος που λέγεται στέγη ποντιακού πολιτισμού!
      Μάθε να εστιάζεις λοιπόν στις σημαντικές παρουσίες των δημαρχων σε αυτό τον τόπο .

  • Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη συγκίνηση μου! Σας ευχαριστώ για αυτή την μοναδική ταινία!

  • Βασιλική και Τρύφωνα και εις ανώτερα! Ο καθένας άκρως ταλαντούχος και εξαίρετος στον τομέα του! Ήσασταν η ψυχή της εκδήλωσης!

  • Ποιος Μαλουτας και ποιος κουκουλοπουλος .! Ναναι καλά ο πρωτοσσ αιρετός νομάρχης Κοζανης Π Μητλιάγκας που το χρηματοδότησε χωρίς δεύτερη κουβέντα .!

  • Αντί να πετάς τη μπάλα στην κερκίδα, όσον αφορά τους Πάρη και Λάζαρο, γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο τον Σανη για να σε κατατοπίσει? Όσο αφορά δε τον συμπατριώτη Ποντιο που επικρίνει τους Κυριάκο και Μαλουτα, αλήθεια, γνωρίζει την καταγωγή του Ιωαννίδη που , όπου Ποντιακή εκδήλωση , βρισκεται πάντα στο πρώτο τραπέζι πίστα? Αναμένω ,να έλεπω ντο θα λες !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.