Ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου διαφημίζει τα Μπουχάρια Kαμβουνίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

4 Μαΐου 2019
07:09

 

Με αναρτήσεις του στο instαgram και το facebook ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, γνωστός και από τη συμμετοχή του σαν κριτής σε τηλεοπτικά σόου μαγειρικής (show cooking game, Master Chef κ.α.), εκφράζεται με τα πλέον θερμά λόγια για το γεωλογικό φαινόμενο των Μπουχαριών που επισκέφτηκε τις μέρες του Πάσχα,

…αναρτώντας και φωτογραφία του από το χώρο του γεωπάρκου στο Μικρόβαλτο του δήμου Σερβίων (αναφέρει και το χωριό Μπουχάρια, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία).

Συγκεκριμένα στο instαgram αναφέρει:

«Από Αθήνα, 30 χιλιόμετρα πριν φτάσεις στην Κοζάνη, Μπουχάρια λέγεται το χωριό. Ένα απίστευτο γεωλογικό φαινόμενο. Κρίμα που δεν ξέρουμε αυτή την Ελλάδα. Την Ελλάδα μας. Αξίζει να φτάσετε…».

 

leftlaz 1

Leftlazleftlaz 2

mikrovalto.gr

Ένα σχόλιο

  • Φυσικα το χωριο λεγεται μικροβαλτο. καλό είναι όμως να στείλει καποιος την φωτο στον δήμο σερβίων-βελβεντού μπας και δουν και εκείνοι που είναι τα μπουχάρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.