Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, στο Δημοτικό στάδιο Σερβίων (Φωτογραφίες)

4 Μαΐου 2019
11:48

 

Την Πέμπτη 2 Μαίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, συνοδευόμενος από υποψήφιες και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, επισκέφθηκε το Δημοτικό στάδιο Σερβίων.

Ελπιδοφόρα εικόνα, αισιοδοξία, χαρούμενα νεανικά πρόσωπα -και όχι μόνο-, το αύριο του τόπου μας, όλα τα συναντήσαμε εκεί.

Παιδιά που σήμερα αλλά και στο παρελθόν έφεραν στην πόλη μας πάμπολλες διακρίσεις και πρωτιές, αντιστρόφως ανάλογες με το μέγεθος του τόπου μας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΤΙΤΑΝΑ αριθμεί 110 αθλητές, ενώ στα τμήματα του στίβου συμμετέχουν 90 αθλητές.

Στο βλέμμα όλων αυτών των παιδιών, που μοχθούν καθημερινά για τα ιδεώδη, τα αγαθά και τις χαρές του αθλητισμού, που νιώθουν το γήπεδο Σερβίων σαν δεύτερο σπίτι τους, αντικρίσαμε το παράπονο, ένα γιατί για την αδικαιολόγητη εγκατάλειψη τους, για τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν στον καθημερινό τους αγώνα.

Η τιτάνια προσπάθεια των προπονητών, των εργαζομένων και των ανθρώπων των συλλόγων μετριάζουν την άσχημη και σε μερικές περιπτώσεις τραγική εικόνα των εγκαταστάσεων, που ακόμα και με μικρές και στοχευμένες παρεμβάσεις, θα μπορούσε να βελτιώσει κατά πολύ τη ζωή των αθλητών.

Είναι αλήθεια ότι χρωστάμε πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτά τα παιδιά, που έχουν προσφέρει πραγματικά στον αθλητισμό και ότι αυτός εκπροσωπεί σε αξίες και ιδανικά, στον καθρέφτη της κοινωνίας μας._

_____________________________________________________

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ μπορείτε να δείτε στον ιστοχώρο μας.

5 σχόλια

  • Πρώτη φορά πατάς το πόδι σου σ’αυτό το γήπεδο ή μήπως λέω ψέμματα;Σαν υποψήφιος Δήμαρχος καλά κάνεις αλλά σαν Σερβιώτης που ήσουν 50 χρόνια;

  • Εσύ Μανώλη Αμπατζίδη σαν παράγοντας του Φ.Σ.Κοζανης και μαζί με τον πρόεδρό σου προκόψατε τον σύλλογο τόσα χρόνια,το μόνο που καταφέρατε είναι να τον έχετε στην μιζέρια και στην αφάνεια διώχνοντας σχεδόν όλους τους φιλάθλους από το γήπεδο.Τώρα.ερχεσαι στα Σέρβια σαν τί;Να πετύχεις τι;
    ΚΑΗΜΈΝΑ ΣΈΡΒΙΑ.

  • Δεν πειράζει που δεν πάτησε 50 χρόνια στο γήπεδο. Πήρε τον πετυχημένο τον Κυριακίδη. Ελευθερίου – Κυριακίδης – Κοσματόπουλος. Άλλη μια τετραετία γεμάτη επιτυχίες.

  • Κοιταξτε στα Σερβια παλι να γινουν πειραματα…και να τρεχουμε!!! Μονη επιλογη ο Κωνσταντοπουλος, τουλαχιστον ξερουμε τι μπορει να κανει!!! Αλλιως παει η οποια ελπιδα για ανακαμψη…και θα πατωσουμε και αλλο! Το νου σας πατριωτες στην καλπη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.