Kozan.gr:Κατατέθηκε, πριν από λίγο, στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Φ. Κεχαγιά (Φωτογραφία)

5 Μαΐου 2019
14:00

 

Κατατέθηκε, πριν από λίγο, στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Φ. Κεχαγιά

16 σχόλια

  • Πείτε τους πανέξυπνους, που δήθεν κάνουνε γκάλοπ, τέτοια στημένα γκάλοπ, να δίνουνε πρώτο τον ιωαννιδη, και μαλουτα και Μιχαηλίδη στην τριάδα, είναι γέλιο. Και αυτοί που θέλουνε για δήμαρχο τον Μιχαηλίδη, ας τρέξουνε στην προεκλογική περίοδο, με μαλουτα και Δεληγιάννη, ποιον στήριζε ο Μιχαηλίδης ανοιχτά μαλουτα, και ο Φώτης κεχαχιας, τον Δεληγιάννη, που ήτανε υποψήφιος της νέας δημοκρατίας, και ο Μιχαηλίδης τον είχανε διαγράψει από την νέα Δημοκρατία. Όλοι στο Δήμο Κοζάνης, πάρτε το χαμπάρι, αυτές οι μικροπολιτικες από πλευράς Μιχαηλίδη δεν θα περάσουν.

    • Επειδή γράφουν σχόλια στο kozan κ λασπολογουν για την δημιουργία εντυπώσεων η ομαδα Παπαδοπουλου Δακη νομιζουν οτι απευθυνονται σε κουτορνιθια.Τοσα χρονια ήταν εκλεγμένοι απο το λαό και δεν κανανε τιποτα για τον τοπο μας μιλανε για μεταλιγνιτικη περιοδο που εκλεγονται απο το 2004 μηνας μπαινει μηνας βγαινει ητανε και κοροιδευαν και απειλουσαν τον κοσμακι για να εκλεγονται με παραμυθια και καλοδουλεμενα παραμυθια.Να περάσει ο καιρος να γινουν οι εκλογες να απαλλαγουμε απο αυτούς και οταν γίνουν και οι εθνικές ας μην σας ξανακοροιδεψουν οι ιδιοι ξυπνησαμε αλλα πολλοί ελπίζουν σε μια ιδια συριζαικη ελπιδα που τους δίνουν τοσα χρόνια αυτοι που μενουν Αθήνα και ερχονται για νς εκλέγονται

    • Το 2014 κανείς τους δεν στήριξε τον Δεληγιάννη, μόνος του κράτησε την ΝΔ στο Δήμο και αν τον στήριζαν και δεν κοιτούσαν το κύκλωμα τους ο κόσμος δεν θα αντιδρούσε.Αυτοι οι ίδιοι κάνουν κακό στο κόμμα με το να καπιλωνονται την ιστορία και το όνομα του για να κερδίσουν απο την δυναμική που απέκτησε ξανα.Το 2014 κανείς τους δεν ήθελε να λέγεται Νέα Δημοκρατία και την κυνηγουσαν

    • Δηλαδή το ψηφοδέλτιο του Κυριου Καρυπιδη που αντιπροσωπεύει ο Κύριος Φώτης ήταν ΝΔ το 2014?

      • οχι ήταν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με 10 απο νδ ,πασοκ και ανελ ο συριζα κατεβαζε το Μουμουλιδη ο Φωτης σας φταιει ολους …ελεος σταματηστε τον εμπαίγμο.

  • Ο Ιωαννίδης θα είναι πρώτος και μάχη Μαλουτα – Μιχαηλιδη για δεύτερη θεση. Πατήστε print screen

  • ΦΩΤΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Είσαι ο καταλληλότερος για δήμαρχος !!!! Με γνώσεις και τσαγανό πράγμα που χρειάζεται για να διεκδικείς το οτιδήποτε αύριο μεθαύριο για τον δήμο !!!!!! Μακάρι ο κόσμος να σκεφτεί λογικά και να σε ψηφίσει!!!!!! Αλλά όπως έχει δείξει κ η ιστορία ο λαός ψηφίζει τους πιο διεφθαρμένους. Αυτούς που θα τον τάξουν πράγματα. Αυτούς που θα κάνουν επίδειξη χρήματος κ θα τον εντυπωσιάσουν. Όλη η Κοζάνη γνωρίζει τι εκπαιδευτικός ήσουν τόσα χρόνια μεγάλωσες τα παιδιά μας στα θρανία. Ολοι γνωρίζουν ποσό αγαπημένοι κ δεμένοι είστε με την οικογένεια σου. Ολοι γνωρίζουν ποσό ικανός είσαι χωρίς να ακουστεί το παραμικρό σκάνδαλο από οποίο πόστο και αν είχες στην αυτοδιοίκηση. Καλή επιτυχία από την καρδιά μου ! Με τη νίκη!!!!!!!

    • Τι καλύτερο από το να έχεις μαζί σου και την οικογένεια σου .Συχγαρητήρια Φώτη με την νίκη.

  • Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΜΟΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ .ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΤΟΥ. Ο ΣΗΜΑΝΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΊΣΜΑ. Ο ΚΌΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΦΏΤΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ.

  • Φώτη Κεχαγια οι δημότες του Δήμου Κοζάνης σε ψηφίζουν.Οτι και να κάνουν όσες πλαστές δημοσκοπήσεις και να βγάλουν μην πτοεισαι. Είσαι ένα με τον λαό γι’αυτό και σε πολεμουν.Εισαι ο δήμαρχος της Κοζάνης. Καλύτερα να σε φοβούντε πάρα να σε λυπουντε. Είμαστε μαζί σου.

  • Ακόμη ένας στο κυνήγι της καρέκλας. Δυστυχώς η πλειοψηφία των υποψηφίων αυτή τη λαχτάρα της καρέκλας έχουν , γιαυτό και η επόμενη μέρα για το δήμο θα είναι μαύρη όποιος και αν εκλεγεί δήμαρχος.

  • Εμείς θα βγούμε όλοι μαζί μπροστά από το δημαρχείο φωτογραφία. Μπροστά από το δικαστήριο τί να την κάνω ? Αναμνηστικη γιατί δεν θα ξαναειστε όλοι μαζί ε??? Πάμε Κεχαγιά….. Τώρα αρχίζει το καλό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.