kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου, η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί» με υποψήφια Δήμαρχο Εορδαίας την Αθηνά Τερζοπούλου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Μαΐου 2019
20:11

 

Ο συνδυασμός «Δημιουργούμε Μαζί» με υποψήφια Δήμαρχο Εορδαίας την Αθηνά Τερζοπούλου διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου, εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

 

Πλάνα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης

 

 


 

9 σχόλια

    • το μουσικό σχολείο και το αμφιθέατρο του υπάγεται στο Δήμο. Τι πιο φυσιολογικό να διατεθεί όχι για πολιτικούς ή κομματικούς σκοπούς αλλά για να εκφρασθούν αυτοί που είναι υποψήφιοι για να τον διοικήσουν?

      • Τα σχολεια υπαγονται στο Υπουργειο Παιδειας και στον Οργανισμο Σχολικων Κτιριων (ΟΣΚ). Οι Δημοι παιρνουν κονδυλια απο το ΥΠΕΣ για την συντηρηση και τα λειτουργικα τους εξοδα. Καλο θα ειναι να μην γραφουμε μπουρδιτσες αν δεν ξερουμε.

  • Ο Μιχάλης που πάει παντού. Τελικά με ποιον είναι??? ΝΑΙ σε όλα, είπε κάποτε. Ας μην το ξεχνάμε.

    • ο Μιχάλης είναι αξιοθαύμαστος, αξιέπαινος, αγωνιστής και ναι οι αγωνιστές πάνε παντού όπου μπορούν να αγωνισθούν…..

  • Απορώ κιόλας πως είχε τόσο κόσμο… Όχι ότι είναι πολύς, αλλά πώς άντεξαν να την δουν τόσες ώρες…

  • τέλεια διοργάνωση/ υψηλό επίπεδο και υπήρξαν συγκινητικά δρώμενα….μουσική, ποίηση, ποντιακό τραγούδι για τα 100 χρόνια ξεριζωμού, ψαλμόί, πιάνο….εξαίρετη παρουσίαση!!!!!!

  • ενα αμφιθέατρο μουσικού σχολείου που υπάγεται στο Δημο φιλοξένησε τους επίδοξους μελλοντικούς εκπροσώπους του Δήμου και τους έδωσε το βήμα του για να εκφρασθούν,χωρίς καμμιά κομματική ή πολιτική απόχρωση. Οι αίθουσες αυτές παραχωρούνται σε φορείς και ποιός είναι ανώτερος φορέας του Δήμου από τους ίδιους τους υποψηφίους που θέλουν να τον υπηρετήσουν?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.