kozan.gr: Κοζάνη: Άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά στο δημαρχείο λίγο πριν φτάσει η πομπή λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας – Κόπηκε κλήση και του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Μαΐου 2019
20:38

 

Άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά στο δημαρχείο λίγο πριν φτάσει η πομπή λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας. Κόπηκε κλήση και του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε κι ο οδηγός του αυτοκινήτου, που το πήρε και το απομάκρυνε από το σημείο.

8 σχόλια

  • Καλά έκαναν κ του έδωσαν κλήση αλλά είναι κ άλλα σημεία της πόλης που παρκάρουν παράνομα, πάνω σε πεζοδρόμια μπροστά σε φούρνους στα καφέ έλεος πια ο καθένας όπου βρει αφήνει το αμάξι του.

  • θα ελεγα μπραβο ΜΟΝΟ εαν αφαιρεθουν οι πινακιδες απο το αμαξι του μητροπολιτη που το παρκαρει μονιμα στον πεζοδρομο

    • Ο χώρος στον οποίο παρκάρει το αυτοκίνητο του Μητροπολίτη στον Άγιο Νικόλαο είναι ιδιωτικός χώρος της Μητρόπολης, όχι δημόσιος όπως αυτός μπροστά στο Δημαρχείο και την πλατεία.

      • Ψεύδεσαι . Ντροπή σου
        Κατα τα αλλά χριστιανός…
        διάβασε ενα σχόλιο που έγινε στο kozanimedia και φωτίζει ωραία την κατάσταση
        Και πάψε να τρως σανό… άκου ιδιωτικός ο χώρος στο funny bunny μπροστά..

  • Στο συγκεκριμένο σημείο “επιτρέπεται” καθημερινά το παρκάρισμα, κανείς δεν δίνει κλήση.
    Αν το αυτοκίνητο εμπόδιζε τη λιτανεία, η κλήση και η αφαίρεση πινακίδων δεν έλυσε το πρόβλημα, το αυτοκίνητο εξακολούθησε να εμποδίζει. Για να μην εμποδίζει θα έπρεπε να το πάρει γερανός. Αλλά αυτό απαιτεί κοινή λογική, που αποτελεί είδος σε ανεπάρκεια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.