Διακομματική σύσκεωη στο δημαρχείο Εορδαίας για τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Εορδαίας (Φωτογραφίες)

9 Μαΐου 2019
14:35
Κανένα σχόλιο

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , που κατέρχονται στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές και Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Εορδαίας, σύσκεψη με θέμα: «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών , για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , στους Συνδυασμούς των υποψηφίων, για την προεκλογική προβολή τους καθώς και άλλων λεπτομερειών». Στη διάρκεια της σύσκεψης , μετά την γενικότερη ενημέρωση σχετικά με το τι επιτρέπεται και το τι απαγορεύεται κατά την προεκλογική περίοδο από τον α Προϊστάμενο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας Στέφανο Μαρασλή , ακολούθησε διάλογος με τους εκπροσώπους των παρισταμένων κομμάτων και συνδυασμών προκειμένου να καθοριστεί η χρήση των δημοσίων χώρων για την προβολή τους .

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.