Κοζάνη: Παρουσίαση του βιβλίου «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ» την Κυριακή 12 Μαΐου

9 Μαΐου 2019
22:15
Κανένα σχόλιο

Ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής είναι επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας, εισηγητής σεμιναρίων και διαλογισμών Διαχείρισης Απώλειας και Δραστικής Υλοποίησης Στόχων, μεταφέροντας τη βιωματική του γνώση.

Το βιβλίο «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ» είναι ένα μέρος του προσωπικού του ημερολογίου και των βιωμάτων του, στη διαδρομή της γνωριμίας με τον εαυτό του.

«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑ» είναι πολύτιμος καθημερινός αγωγός αισιοδοξίας , ενέργειας και ενθάρρυνσης, καθώς επίσης και μια γνήσια μύηση στα μονοπάτια της αυτογνωσίας. Είναι πολυδιάστατο. Ο τόνος της γραφής του συγγραφέα παρουσιάζεται σαν εξιστόρηση της καθημερινότητας, η οποία επικεντρώνει στην ουσία και το απόσταγμα πράξεων και σκέψεων. Χιούμορ και γλαφυρή, αβίαστη πένα, διακρίνει τις περιγραφές του. Είναι κι ο προσωπικός του τρόπος έκφρασης, που τον χαρακτηρίζει άλλωστε.

Προτείνει την απώλεια του «Εγώ», την πίστη, την επιμονή στο στόχο και την κατασκευή του ιδανικού μέσα απ’ αυτά και συγχρόνως αφήνεται στη ροή σαν μικρό παιδί, με ουσιαστικά χαρακτηριστικά την αγάπη και τη δύναμη της ενέργειας του γέλιου. Μετασχηματίζει τον πόνο φιλτράροντάς τον μέσα από την καρδιά και τον μετατρέπει σε αγάπη και μακαριότητα.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στην Κοζάνη την Κυριακή 12 Μαΐου στις 19.00 , στη ΣΤΕΓΗ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η έναρξη της δράσης “ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Ο ίδιος μας μεταφέρει σχετικά μ΄ αυτή τη δράση:

«Κανείς περισσότερο από κείνον που έχει βιώσει να φεύγει η ψυχή του παιδιού του, δεν αντιλαμβάνεται επακριβώς τη διαδικασία.

Την αποστολή που υπάρχει πίσω απ αυτό.

Την συνειδητοποίηση ότι δεν υπάρχει θάνατος κι ότι ο θάνατος δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια ψευδαίσθηση.

Όλος ο κόσμος χρειάζεται να σταματήσει να φοβάται και να τον δει σαν μια διαδικασία της ψυχής, να πάει παραπάνω.

Κι εμείς χρειάζεται να το δούμε σαν δώρο εξέλιξης.

Το παιδί μου, το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, παρουσίασε μιας σπάνιας μορφής λευχαιμία και μέχρι να επιλέξει η ψυχή του να μεταβεί σε άλλα πεδία, πέρασε ένας χρόνος κι έξι μήνες.

Όλο αυτό το διάστημα, ετοίμαζε και την δική μου ψυχή και την προσωπική μου αποστολή.

Το “Μανώλη Μαζί Μπορούμε” είναι ένα απόσταγμα και μια κορύφωση της προσφοράς, της αλλαγής της οπτικής που έχει γίνει με τα χρόνια, γιατί μέσα απ’ αυτό το βίωμα με τον Μανώλη, το γιό μου, είδα πόσο μετράει η βοήθεια κι η υποστήριξη στις ψυχές των ανθρώπων σε σχέση με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Υπάρχουν άνθρωποι που θυσιάζοντας τον προσωπικό τους χρόνο υποστηρίζουν με την παρέα τους, παιδιά σε νοσοκομεία.

Ο καθένας προσφέρει ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του.

Προσωπικά μπορώ να κάνω δράσεις γι αυτά τα παιδιά, με τον δικό μου τρόπο και απόλυτη διαφάνεια. Σήμερα μετράει πολύ η εμπιστοσύνη στο πλαίσιο που κινείται κάποιος.

Ο Έλληνας θέλει να βοηθήσει, μα έχει και ένστικτο.

Χρειάζεται μόνο να εμπιστευτεί, να κινητοποιηθεί και να αφυπνιστεί.

Χάρη σε όλους σας ο Αλέξανδρος Μελισσινός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του μετά από πολύμηνη παραμονή του στην Αμερική. Επέστρεψε νικητής!

Ο Αλέξανδρος ήταν ο φάρος για να συσταθεί και το «Μανώλη Μαζί Μπορούμε» και να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις όμορφες δράσεις μας για παιδιά.

Ας αγκαλιάσουμε τον κάθε γιο και κόρη και γονιό μέσα από τον Μανώλη κι ας του πούμε ότι μόνο Μαζί Μπορούμε!!!»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.