Συνεχίζονται οι επετειακές εκδηλώσεις των πολιτιστικών – ποντιακών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής Εορδαίας – Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

10 Μαΐου 2019
14:29

Συνεχίζονται οι επετειακές εκδηλώσεις των πολιτιστικών – ποντιακών συλλόγων της ευρύτερης περιοχής Εορδαίας για να τιμήσουν την Ημέρα Μνήμης της 19ης Μαΐου. Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:

Σάββατο 11 Μαΐου

Στο αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, με ώρα έναρξης 18:00, ημερίδα με θέμα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου με τη συμμετοχή των κ.κ. Tamer Çilingir, Γιάννη – Βασίλη Yaylali, Θεοφάνη Μαλκίδη και Θωμά Αλεξιάδη. Συντονίζει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κ. Αντώνης Μαυρίδης.

Κυριακή 12 Μαΐου

Στο αμφιθέατρο του ΕΒΕ (πλησίον Ποντικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας), με ώρα έναρξης 18:00, βραδιά ποντιακής ποίησης με τους κ.κ. Θεόδωρο Αντωνιάδη, Νίκο Γεωργιάδη, Κώστα Διαμαντίδη, Παύλο Καλανταρίδη, Γιάννη Κοσμίδη, Παναγιώτα Παρασκευά, Κυριάκο Σαχανίδη, Χαράλαμπο Τσακαλίδη, σε επιμέλεια – παρουσίαση του κ. Παναγιώτη Σιδηρόπουλου.

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή

Ένα σχόλιο

  • Στην Κοζάνη όλα τα άτομα των ποντιακών συλλόγων είναι υποψήφιοι, σιγα μην ασχοληθούν με τα 100 χρόνια απο τη Γενοκτονία!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.