Επισκέψεις δράσεις του συνδυασμού «Με Το Βλέμμα στο Μέλλον» του Δημάρχου Εορδαίας Στάθη Κοκκινίδη (Φωτογραφίες)

13 Μαΐου 2019
13:54

Την Κυριακή 12/05/19 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας Στάθης Κοκκινίδης μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του παρευρέθηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στη μαρτυρική κοινότητα των Πύργων.

Στις 12 το μεσημέρι της ίδιας μέρας, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας,  επισκέφτηκαν τη Μαιευτική και την Παιδιατρική Κλινική του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου και πρόσφεραν λουλούδια στις μητέρες.

Στις 6μ.μ.πήγαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την ημέρα της Μητέρας ο Σύλλογος Γυναικών  στο χωριό Φούφα και μοίρασαν φυλλάδια με το πρόγραμμά τους. Στις 7μ.μ. πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Μηλοχώρι και στις 8μ.μ. στην Αναρράχη Εορδαίας, όπου, σε καφενεία των χωριών, ο υποψήφιος δήμαρχος ανέπτυξε το πρόγραμμα του συνδυασμού και άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων.

 

2 σχόλια

  • Όπου έχει τύχει να ακούσω τον Κοκκινίδη, πραγματικά το έχει άπειρα και με το λόγο, φαίνεται ότι έχει πρόγραμμα και ξέρει τι λέει. Ειλικρινά, δεν τον γνώριζα τον κύριο και ούτε πολιτικά ήμουν ποτέ κοντά του. Αλλά με τα άτομα που έχει ο συνδυασμός και επειδή βλέπω ότι όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα, σκέφτομαι πως μάλλον θα τον ψηφίσω. Ωστόσο, όπως και να χει καλή επιτυχία, την αξίζετε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.