Συνδυασμός«Ενεργοί Πολίτες»: Δεύτερη πρόσκληση για δημόσιο-διάλογο συζήτηση, επί των οικονομικών θεμάτων του Δήμου

13 Μαΐου 2019
15:10
Κανένα σχόλιο

 

Πριν από μερικές ημέρες, αποστείλαμε προς όλους τους Συνδυασμούς του Δήμου Βοΐου, και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, ανοιχτή πρόσκληση για δημόσιο-διάλογο συζήτηση, επί των οικονομικών θεμάτων του Δήμου μας. Ωστόσο, ουδέποτε λάβαμε την οποιαδήποτε απάντηση.

Οι συνδημότες μας αγωνιούν για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Βοΐου και απαιτούν να μάθουν το τι ακριβώς συμβαίνει.

Για ακόμα μια φορά αποστέλλουμε την πρόσκληση για δημόσιο διάλογο και περιμένουμε απάντηση το συντομότερο δυνατό:

Ο Συνδυασμός των «Ενεργών Πολιτών» ζητά δημόσιο διάλογο-συζήτηση επί των οικονομικών θεμάτων, τα οποία αφορούν στον Δήμο Βοΐου.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον κ. Δημήτριο Κοσμίδη, ορίζουμε ως εκπρόσωπό μας για τα οικονομικά θέματα τον κ. Θεόκλητο Γιώτη, δάσκαλο και πρώην αντιδήμαρχο σε οικονομικά θέματα με την «Πρωτοβουλία Ευθύνης».

Ζητάμε από την κα Φωτεινή Ζιάρα, η οποία τελεί χρέη Αντιδημάρχου Οικονομικών στη νυν Δημοτική Αρχή και θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Λάζαρου Γκερεχτέ «Υπεύθυνα μαζί», να δεχθεί την πρόσκλησή μας στον δημόσιο διάλογο.

Παράλληλα καλούμε και όλους τους Συνδυασμούς του Δήμου Βοΐου να συμμετάσχουν στη συζήτηση, ορίζοντας ως εκπρόσωπό τους, όποιον επιθυμούν.

Προτείνουμε η συζήτηση να γίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό Siera fm σε online σύνδεση με τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης.