Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη

13 Μαΐου 2019
15:24
Κανένα σχόλιο

Tα βιογραφικά 10 υποψηφίων του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία» με υποψήφιο Δήμαρχο Εορδαίας Γ. Καραβασίλη

ΒΑΜΒΑΚΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ ΖΩΗ

του Αναστάσιου Κρυσαταλλίδη και της Αλεξάνδρας, το γένος Παπαδοπούλου. Γεννήθηκε και ζει στην Πτολεμαΐδα και έχει τέσσερις κόρες. Είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και με έντονη εθελοντική δράση. Ασχολείται, επίσης, με τα αδέσποτα και συμμετέχει στη Φιλοζωική Πτολεμαΐδας ως Αντιπρόεδρος.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

(του Σταύρου)

Γεννήθηκε το 1974 στον Άγιο Χριστόφορο όπου και διαμένει μέχρι και σήμερα. Απόφοιτος ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Από το 1994 έως και σήμερα εργάζεται ως οικοδόμος. Διετέλεσε για έξι χρόνια Γραμματέας στο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Αγίου Χριστοφόρου.

ΓΟΥΒΕΡΑΚΗ ΟΛΓΑ

Γεννήθηκε και ζει στην Πτολεμαΐδα, έχει τρεις κόρες την Ιωάννα την Αντωνία και την Δήμητρα. Εργάζεται από το 2007 μέχρι σήμερα ως Σχολική Τροχονόμος. Είναι Αντιπρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Τροχονόμων Δυτικής Μακεδονίας από το 2011. Ασχολείται ως ενεργό μέλος με τον Σύλλογο Κρητών από την έναρξη του έως και σήμερα.

ΚΑΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

του Ιωάννη και της Ουρανίας, το γένος Παρλάνη. Γεννήθηκε στον Φούφα Εορδαίας και ζει στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένος με τη Σούζη Μπαλαχτσή και έχουν δύο γιους, τον Γιάννη και τον Απόστολο. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Για το εγχείρημα της συμμετοχής του στο συνδυασμό «Μπροστά για την Εορδαία», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν μπορούμε να πάμε πίσω για να αλλάξουμε την αρχή, μπορούμε, όμως, από εδώ που βρισκόμαστε να πάμε Μπροστά για την Εορδαία, για να αλλάξουμε το τέλος».

Tηλ: 6995795742

ΛΟΥΤΣ ΜΑΡΙΑ

Κόρη του Καρλ-Βασιλείου από τη Γερμανία και της Ζωής Κιουμουρτζή από την Πτολεμαΐδα. Γεννήθηκε στην Γερμανία και ζει από μικρή ηλικία στην Πτολεμαΐδα. Παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Ιορδανίδη, υπάλληλο της ΔΕΗ. Με τον εκλιπόντα σύζυγό της απέκτησαν τρία παιδιά.

Το ενδιαφέρον της για τα κοινά είναι έντονο. Η αγάπη για την πόλη της και το όραμα του Γιάννη Καραβασίλη για την Εορδαία, την οδήγησαν στην απόφαση να δηλώσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Μπροστά για την Εορδαία».

Τηλ. 6977494605

ΜΑΝΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Γεννήθηκε στο Προάστιο Εορδαίας το 1974, όπου και διαμένει. Γιος του Ηλία και της Παρθένας Κιζιρίδου. Έχει έναν γιο, τον Ηλία (18 ετών). Είναι Τεχνίτης Οχημάτων και Αγρότης.

Τον ενδιαφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση και θέλει να προσφέρει στον τόπο όπου ζει και δραστηριοποιείται.

Τηλ. 6985947566

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

(του Σταύρου και της Μαρίκας, το γένος Χουβαρδά)

Γεννήθηκε στο Εμπόριο Εορδαίας και ζει στην Πτολεμαΐδα. Είναι Συνταξιούχος της ΔΕΗ. Υπήρξε πρώτος πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορίου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, μάλιστα, δημιουργήθηκε το πρώτο χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου. Παράλληλα, υπήρξε και ιδρυτικό μέλος της πρώτης Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων νομού Κοζάνης. Τέλος, ήταν εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ «Σπάρτακος».

Τηλ. 2463062237

E-mail: [email protected]

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

του Ευαγγέλου. Γεννήθηκε το 1966 και κατοικεί στους Πύργους Εορδαίας. Είναι παντρεμένος με την Καλλιόπη Ράσκου και έχει τέσσερα παιδία. Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου, τμήμα Χημικών. Δραστηριοποιείται στον Πρωτογενή Τομέα στην Δενδροκομία και στον χώρο της Εστίασης.

Η σχέση του με τα κοινά: παλαιότερα εκλέχθηκε στο Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργων και στον Αθλητικό σύλλογο Πύργων, ενώ έχει (τρείς) 3 υποψηφιότητες στο Δημοτικό διαμέρισμα Βερμίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Τηλ. 6973800185

ΣΑΧΠΑΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

(του Νικολάου και της Ευαγγελίας)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κιουμουρτζή και έχει μία κόρη. Είναι απόστρατος της Ελληνικής Αστυνομίας. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά υπήρξε έντονο από μικρή ηλικία, καθώς συμμετείχε σε συμβούλια μαθητικών οργανώσεων. Tα τελευταία πέντε χρόνια εκλέγεται ως πρόεδρος σε Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Αποφάσισε να δηλώσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Μπροστά για την Εορδαία» γιατί πιστεύει ότι ο Γιάννης Καραβασίλης και η ομάδα νέων προσώπων που έχει συγκροτήσει, μπορούν να βγάλουν την Εορδαία από τη στασιμότητα και να δώσουν μία νέα προοπτική στον τόπο μας.

Τηλ. 6948725644

E-mail: [email protected]

Τριανταφυλλίδου Ευθυμία

(του Ιωάννη και της Δωροθέας)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα. Κάτοχος πτυχίου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Από το 2003 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα ως Περιβαλλοντολόγος, και μέχρι το 2010 ως εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας. Εδώ και τρία χρόνια εργάζεται στη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

Ασχολείται με τα κοινά από το 2010 καθώς είχε εκλεχθεί στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας. Είναι αναπληρώτρια γενική γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας.

Η επαγγελματική της ιδιότητα καθώς και η έως τώρα εμπειρία της από την ενασχόληση με τα κοινά, πιστεύει ότι μπορούν να βοηθήσουν τη νέα δημοτική αρχή στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει.

E-mail: [email protected]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.