ΚΚΕ Κοζάνης: Επίσκεψη στο Μεσόβουνο Εορδαίας με αφορμή την 9η Μάη, ημέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών

13 Μαΐου 2019
18:25
Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στο μαρτυρικό Μεσόβουνο Εορδαίας με αφορμή την 9η Μάη, ημέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών πραγματοποίησαν, πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση – Χαστάς Θανάσης, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ – Κουζιάκη Τίνα και η υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση – Χόλμπα Αντωνία.

Έγινε κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των θυμάτων του ολοκαυτώματος του Μεσόβουνου από τους Γερμανούς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία σε καφενείο του χωριού, οπού ανάμεσα σε άλλα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Χαστάς Θανάσης, αναφέρθηκε πως ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι κάτοικοι του Μεσόβουνου πρέπει να ενισχύσουν και με την ψήφο τους σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το μόνο αντίπαλο δέος απέναντι στον καπιταλισμό και το φασισμό – ναζισμό που είναι γέννημα, θρέμμα του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και κάλεσε τους κατοίκους του Μεσόβουνου να βγάλουν συμπεράσματα για την υποταγή της περιφερειακής αρχής Καρυπίδη που προσκυνάει τις επιλογές ΝΑΤΟ και ΕΕ, που σφιχτοαγκαλιάζεται με τους υπαλλήλους ΝΑΤΟϊκών για να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί τους στη Δυτική Μακεδονία.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, Κουζιάκη Τίνα ανέδειξε την αντικομμουνιστική εκστρατεία της ΕΕ, τη χυδαία ταύτιση που επιχειρείται μεταξύ του απάνθρωπου ναζισμού – φασισμού με τον κομμουνισμό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.