Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: “Η ΔΕΗ και ο ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου θα έχουν την κατάληξη του Αης Πτολεμαίδας δυστυχώς, εάν δεν γίνει κάτι “ΤΩΡΑ””

13 Μαΐου 2019
19:48

Θέλω να αναφέρω την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Αης Αγίου Δημητρίου, είναι απαράδεκτο η “ναυαρχίδα” της ΔΕΗ να βουλιάζει. Σχεδόν όλα τα πόστα πρώτης γραμμής 5 φυλακών λειτουργούν από 3 έως 4 άτομα. Τα 12ωρα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο και πλέον άρχισαν να γίνονται και 16ωρα. Όπως και τα συνεργεία συντήρησης παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης. Έχουν καταργηθεί πόστα ή ακόμα και έχουν ενσωματωθεί 2 πόστα στην ευθύνη ενός εργαζόμενου, με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι τόσο για την ασφάλεια του, αλλά και για την σωστή λειτουργία και ορθή επιτήρηση των Μονάδων να αυξάνονται. Η κόπωση των εργαζομένων είναι πλέον εμφανής και τα πράγματα τείνουν να γίνουν χειρότερα μέχρι τέλος τής χρονιάς λόγω συνταξιοδότησης. Η ΔΕΗ και ο Αης Αγίου Δημητρίου θα έχουν την κατάληξη του Αης Πτολεμαίδας δυστυχώς, εάν δεν γίνει κάτι “ΤΩΡΑ” ! Εάν δεν βρεθεί λύση “ΤΩΡΑ” και όχι αύριο τότε η λειτουργία των μονάδων είναι αδύνατη με ότι συνέπειες έχει αυτό για την ομαλή τροφοδοσία ηλεκτρικής ενέργειας για την χώρα μας.

Ένας εργαζόμενος (από όσους απέμειναν της ΔΕΗ) στον Αης Αγίου Δημητρίου

10 σχόλια

  • Φίλε μου Χτες έπρεπε να γίνει κάτι αλλά βλέπεις τα στέλεχοι του σταθμού πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού δυστυχώς ζουν στον κόσμο τους και νοιάζονται για αλλλα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην μιλάς και να καρφώνει ο ένας τον άλλον και ο σταθμός είναι στην κυριολεξία μια πυρηνική βόμβα. Δυστυχώς παρέλαβαν μια ΔΕΗ με κέρδη 80 εκατομμύρων ευρώ και σε 4 χρόνια κατάφεραν να την κάνουν να χάνει κοντά στο 1δις. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  • Τεράστια η ευθύνη του προηγούμενου διευθυντή και όλων των τομεαρχων μηδενός εξαιρουμένου και ακόμη μεγαλύτερη του σημερινού που εδώ και ενάμιση χρόνο χρόνο βλέπανε την καταστροφή και δεν έκαναν κάτι. 870 εργαζόμενους είχε ο σταθμός το 2007 και καμιά 100 του εργολάβου και σήμερα είναι κοντά στους 450 Αναρωτιέμαι μήπως όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι Ευτυχώς ακόμη ο Άγιος Δημήτριος μας προστατεύει αλλά αλήθεια μέχρι πότε?? Κρίμα γιατί ήταν ο σταθμός το καμάρι της ΔΕΗ και μέσα σε τρία χρόνια τον έφεραν στο χείλος του γκρεμού. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη Σύριζα και Αλέξης Τσιπρας!!!!!!

  • Ενώ όλα τα προϊγουμενα χρόνια να μην πω τι γινότανε!!!τώρα σας φτεει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!για το ποιος κατάντησε την χώρα έτσι και την έφτασε εδώ!! Κανένας λόγος!!!… έχετε μάθει να κατηγορατε μόνο!!!δεν ντρεποσαστε λίγο!!!

  • Η γιάφκα του ΠΑΣΟΚ μιλάει τώρα; γιατί γιάφκα του ΠΑΣΟΚ ήταν ο αησ. Επιπλέον μην ξεχνάτε ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε σύριζα οπότε τα συμπεράσματα δικά σας. Ποιος φταίει; εκτός από εσάς που καλύπτεται ο ένας τον άλλον και ρίχνετε ευθύνες αλλού.
    Όταν απαξιωννατε τα 8μηνα και δεν σας ενδιέφερε τι θα απογίνουν. Εσείς που δεν κάνατε αγώνες όταν τα 8μηνα έγιναν 6μηνα και έχαναν πολλοί το ταμείο ανεργίας και φυσικά την ασφαληση ΔΕΗ. Εσείς χαιροσασταν όταν τα ηνα έχασαν τον βασικό μισθό που έπαιρναν κάποτε. Το μόνο που λέγατε ήταν γιατί να πιάνουν οι 8μηνητες 1300 και 1400 τον μήνα; καλά τους έκαναν. Αυτό λέγατε. Οπότε καλά νπάθατε και εσείς. Καληνύχτα

  • Η κατάρευση του σταθμού έχει ονόματα στελεχών και εμείς οι εργαζόμενοι τα ξέρουμε , οι συνδικαλιστές έχουν τεράστια ευθύνη αλλά το μόνο που κάνουν μεχρι σήμερα είναι να κάνουν την παλαβή για να κρατούν τις χαλαρές θέσεις εργασίας που πέτυχαν , η μεγάλη ζημιά δεν θα αργήσει να γίνει αρκεί να μην θρηνήσουμε θύματα ο σταθμός στηρίζει την αβεβαιη λειτουργία του σε 100 άτομα το πολύ που δίνουν την ζωη τους εκεί μέσα

  • Προχθές που ήρθαν οι αδαμιδης καράς καραλευτερης φωτόπουλος αντί να τους ακούσετε έπρεπε να τους δώσετε τα παπούτσια στο χέρι
    Σήμερα και αύριο στις εκλογές θα δείξει πόσο σκεπτόμενος είναι ο καθένας μας στον Άγιο
    Λάθος επαναλαμβανομενο δεν είναι λάθος είναι σκοπιμοτιτα, και θα είμαστε σκοπιμα μπουνταλαδες

  • Τα πιο πάνω σχόλια δείχνουν πλήρη αδυναμία κατανόησης της ενεργειακής πολιτικής: Πασοκ – ΝΔ – Σύριζα θέλουν να κλείσουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λιγνίτη, προκειμένου να καίνε όλο και περισσότερο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟ φυσικό αέριο. Κοροϊδεύουν συστηματικά την κοινωνία ότι βάζουν ή θα βάλουν ΑΠΕ και στην πραγματικότητα καίνε όλο και περισσότερο φυσικό αέριο. Το γιατί το κάνουν, ε, είστε αρκετά έξυπνοι να το καταλάβετε!

  • Δεν θα ασχοληθω με τις κομματικες ευθυνες.. Ολοι τους έχουν το μεριδιο τους. Απο τη στιγμη που μια κερδοφορα υγειη επιχειρηση την κατεντησαν ζημειογονα για να την πουλησουν στην ξεφτιλα μην περιμενετε πολλα. Το 1ο πραγμα που θα κανει ο Κουλης ειναι να τα πουλησει ολα. Αλλα…. κοιταξτε και γυρω σας εσεις οι εργαζομενοι και δειτε ποσοι ειναι στα γραφεια και αραζουν στην καρεκλα τους και για ποιο λογο δεν ειναι στα ποστα που πρεπει… Οταν στα 8μηνα περνανε μηχανολογοι και ηλεκτρολογοι και επειδη ειναι γνωστοι πανε στα γραφεια και τη δουλεια τους στο ορυχειο την κανει αλλος, τοτε δεν φταιει κανεις αλλα μονο εμεις οι ιδιοι…. Ο καθενας πρεπει να αναλογιστει τις ευθυνες του για το πως εχουμε φτασει εδω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.