Επιστολή του ΝΠΔΔ Προσχολικής αγωγής, παιδείας Κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Σερβίων, για την άμεση επιχορήγηση του για την κάλυψη αναγκών

14 Μαΐου 2019
13:32
Κανένα σχόλιο

Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι το ΝΠΔΔ έχει εξαντλήσει τα οικονομικά όριά του.

Η ρευστότητα έχει εξαντληθεί και γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι μόνοι οικονομικοί πόροι μας προέρχονται από την τακτική επιχορήγηση του δήμου και από ευρωπαϊκά προγράμματα στα οποία  συμμετέχουμε.

Η τελευταία επιχορήγηση του δήμου προς το ΝΠΔΔ ήταν στις 26/03/2019 και αφορούσε καταβολή επιχορήγησης 70.000 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι εγκαίρως είχαμε προειδοποιήσει για τα προβλήματα και είχαμε ζητήσει επιχορήγηση τουλάχιστον 100.000 ευρώ με το έγγραφό μας με αρ.πρ. 165/14.03.2019.

Παρακαλούμε να εξαντλήσετε όλες τις ενέργειες (πιθανή έκδοση ΧΕΠ αποκλειστικά για κάλυψη μισθοδοτικών αναγκών και απόδοση κρατήσεων, ερώτημα προς Ελεγκτικό Συνέδριο και όποιον άλλο αρμόδιο φορέα κοκ) ώστε να επιχορηγηθεί άμεσα το ΝΠΔΔ με ποσό τουλάχιστον 70.000 ευρώ (κάλυψη δύο μηνιαίων μισθοδοσιών) καθώς προκύπτει πρόβλημα ακόμα και για την άμεση απόδοση μισθοδοσίας μονίμων υπαλλήλων.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταμειακή διαχείριση του ΝΠΔΔ εκτελείται από το Ταμείο του Δήμου ενώ υπεύθυνος για την Οικονομική λειτουργία είναι ο Προϊστάμενος Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Παρακαλώ για την άμεση ενέργειά σας ειδάλλως θα είστε υπεύθυνος για τα όποια προβλήματα στοιχειώδους λειτουργίας του ΝΠΔΔ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.