Για τους πάντες και τα πάντα μίλησε ο Θοδωρος Καρυπίδης στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου

14 Μαΐου 2019
13:37
Στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για τους πάντες και τα πάντα. Ήταν μια πολιτική ομιλία που καθόρισε την θέση του Αμυνταίου , της Φλώρινας και της Δυτικής Μακεδονίας  στην επόμενη τετραετία με ηγέτη τον Θόδωρο Καρυπίδη και το αξιόλογο ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

«Η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας που ξεκίνησε από την Δυτική Μακεδονία με την  διοίκηση μας, έγινε πρότυπο  μοντέλο Περιφερειακής Διακυβέρνησης με συναπόφαση και συνδιοίκηση των πολιτών σε πλαίσιο άμεσης δημοκρατίας» τόνισε στην έναρξη της ομιλίας του ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ζήτησε την ενεργοποίηση των πολιτών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για την νέα περιφέρεια των ανοιχτών συνόρων,της φιλίας και συνεργασίας με τους γείτονες, της δημιουργίας έργων προστιθέμενης αξίας από τους πολίτες για τους πολίτες. «Σας είχα πει ότι θα μπλέξετε μαζί μου αν μου δώσετε την εντολή να σας εκπροσωπήσω, το 2014. Πριν κάνω κάτι ζητούσα την άποψη σας και μόνο με την σύμφωνη γνώμη σας προχώρησα.  Με ψηφίσατε για να μη με βλέπετε σε καφενεία και κανάλια, αλλά να βλέπετε τα έργα μας. Ήθελα και θέλω τους συμπολίτες μου ενεργούς γιατί έτσι μπορώ να σας εκπροσωπώ στα κέντρα λήψης αποφάσεων» τόνισε ο Περιφερειάρχης.

“Σας επιστρέφω, “γεμάτος” και πλήρης,  την Εντολή που μου δώσατε το 2014 για να αποφασίσετε εσείς  αν θα την ανανεώσετε. Σας ξαναλέω ότι με ενδιαφέρει να είμαι ωφέλιμος και όχι αρεστός.  Η ευγνωμοσύνη μου για την κατάθεση ψυχής που μου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια είναι απερίγραπτη.”  

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Θόδωρος Καρυπίδης  εξήγησε το τεράστιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί στην Φλώρινα και στο Αμύνταιο σε εποχές μάλιστα αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής.
«Η Φλώρινα ήταν απομονωμένη οδικώς. Ούτε έξοδο στην Εγνατία είχε. Και φυσικά το Αμύνταιο που δεν το είχαν καν στο σχεδιασμό του κάθετου άξονα. Εμείς επανασχεδιάσαμε την διαδρομή του Κάθετου άξονα και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βάλαμε την Φλώρινα και το Αμύνταιο στο μεγάλο οδικό και διαμετακομιστικό χάρτη της  χώρας»

“Ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ για το φυσικό αέριο δεν είχαν προϋπολογίσει… οι τεχνοκράτες… που μας εγκαλούν να απολογηθούμε για Έργα ΕΣΠΑ που δεν βρήκαμε, όταν όλες οι άλλες περιφέρειες  είχαν  κληρονομήσει από τους προηγούμενους ουσιαστικά έργα υποδομής. ” 
“Υπηρετούν κομματικά συμφέροντα. Θέλουν να ξεπουλήσουν την Ενέργεια και τα Νερά σε ιδιώτες. Φάνηκε με την Συνταγματική αναθεώρηση στη Βουλή και τι ψήφισε ο καθένας. Ο κ. Κασαπιδης και η κα Ζεμπιλιάδου να πάρουν ξεκάθαρη θέση.”

Ο Περιφερειάρχης σε αποστροφή του λόγου του ρώτησε “16 χρόνια Βουλευτής ο κ. Κασαπίδης  και δεν μας έχει εξηγήσει  για ποιο λόγο η Δ. Μακεδονία με τα περισσότερα νερά πανελλαδικά ,είχε τις λιγότερες αρδευόμενες εκτάσεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Ευτυχώς, εμείς , φέραμε 100 εκ. για να αναστρέψουμε αυτή την κατάσταση και ξεκίνησαν  τα αρδευτικά παντού .”

Την ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη άνοιξαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Φλώρινας που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο (όπως και την ομιλία του Θόδωρου Καρυπίδη) και να τους γνωρίσετε στην επίσημη ιστοσελίδα μας , εδώ .

6 σχόλια

  • Τόσο κατάμεστη που δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία. λαοθάλασσα που δεν υπάρχει. πάτος στις εκλογές.

  • Θα πάθει τέτοια πλάκα ο Καρύμπας στις εκλογές με το χαμηλό ποσοστό που θα πάρει που θα μείνει στην ιστορία.

  • Δύο έργα έκανε για πια πάντα μίλησε χαχαχαχαχα με έκανες και γέλασα κοζαν. Τα άπαντα του Καρύμπα.

  • Καρυμπα οσα ψεμματα και αν πειτε η αληθεια ειναι μια,θα πατωσεις.Δεν την ξαναπαταμε,σε λιγο πισω στο καναλι σου,αρκετα με τον θιασο σου.Τελειωσες και δεν το ξερεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.