Ο Σύλλογος Καθηγητών-τριών Γαλλικής Φιλολογίας Ν. Κοζάνης συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

14 Μαΐου 2019
15:15

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών-τριών Γαλλικής Φιλολογίας Ν. Κοζάνης συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για τη βράβευσή τους στον ετήσιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας με θέμα «Το θησαυροφυλάκιο των θαυμάτων της Γαλλοφωνίας». Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας γαλλικών του σχολείου κ. Καζάνα Ελένης δημιούργησαν και εικονογράφησαν με ενθουσιασμό, φαντασία και έμπνευση ένα ζωολόγιο για 4 φανταστικά ζώα, το οποίο κατέθεσαν τόσο σε έντυπη, όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν πάνω από 4.500 μαθητές-τριες από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλη την Ελλάδα και τα έργα επιλέχθηκαν από την επιστημονική επιτροπή βάσει αυστηρών κριτηρίων και προδιαγραφών. Το έργο του 5ου Δημοτικού Κοζάνης θα παρουσιαστεί σε ειδική εκπομπή αφιερωμένη στη Γαλλοφωνία από το γαλλικό κανάλι TV5 Monde. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ήταν αρωγός της προσπάθειας, καθώς και στον Διευθυντή του σχολείου κ. Γάγαλη Ηλία, που υποστήριξε την υλοποίηση της δράσης. Τέτοια βραβεία αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο του δημόσιου σχολείου και επιβεβαιώνουν την ποιότητα του παραγόμενου εκπαιδευτικού έργου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην τελετή βράβευσης που θα γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στην αίθουσα Αλλατίνη-Dassault του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Αθηνά Βαρσαμίδου Κάτια Βόντσα

Ένα σχόλιο

  • Ένα μεγάλο μπράβο στην καθηγήτρια κ Καζανα Ελένη και στα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Όταν υπάρχει αγάπη μεράκι διάθεση και στήριξη σε αυτό που κάνεις πάντα το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο! Συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.