Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στη βράβευση των Πολυτέκνων

14 Μαΐου 2019
15:16
Κανένα σχόλιο

 

Η Βυζαντινή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» υπό τη διεύθυνση του Υποδιευθυντή του σχολείου κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά συμμετείχε ψάλλοντας αναστάσιμους ύμνους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Πολυτέκνων Κοζάνης στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο νέος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και μοναχοί της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, οι οποίοι και βράβευσαν με χρηματικά ποσά υπερπολύτεκνες μητέρες καθώς και πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, παιδιά πολύτεκνων οικογενειών.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα http://www.polyteknoi-kozani.gr/

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις των γονέων των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ Δημοτικού που θέλουν να φοιτήσουν την επόμενη σχολική χρονιά στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 και στην ιστοσελίδα του σχολείου http://gymmoussiatist.koz.sch.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.