Ανδρέας Κορδίστας: «Θα αγωνίζομαι πάντα για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και με αποκαλούν «φίλε, Ανδρέα» – Μια οφειλόμενη απάντηση στη λάσπη και τη χυδαιότητα του… «καλού ανθρώπου»

14 Μαΐου 2019
15:23

Με τον απερχόμενο Δήμαρχο δεν θα μπω σε αντιπαράθεση. Ούτε αξίζει τον κόπο, ούτε αφορά τους πολίτες, η όποια πολιτική μας διαφορά, την οποία ο προαναφερόμενος έχει αναγάγει σε προσωπική, ακόμα και απέναντι σε άτομα της οικογένειάς μου.

Ο άνθρωπος που τόλμησε να κατηγορήσει δημόσια(στη διακομματική επιτροπή) την κόρη μου για «προσωπική εμμονή», έχει το θράσος να επικαλείται την ηθική, να μιλά για χυδαιότητα και να δηλώνει πως του άσκησα βία. Εμμονικός ψεύτης…

Επέλεξα να μη μιλήσω δημόσια τόσες ημέρες, αλλά δυστυχώς κάποιοι μην μπορώντας να αντιπαραθέσουν θέσεις , προγράμματα, χωρίς να έχουν το σθένος να κριθούν για όσα έπραξαν ή δεν έπραξαν για τον τόπο μας, μεταφέρουν την προεκλογική περίοδο στην αρένα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Εγώ προσωπικά και ο αυριανός Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές. Αντιλαμβάνομαι το άγχος τους, δε θα τους ακολουθήσω στον κατήφορο.

Η επίσκεψή μου στο Δημαρχείο δε θα γινόταν ποτέ, αν ο Δήμαρχος είχε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Να πληρώσει δηλαδή, εργαζόμενο ΑμΕΑ τον οποίο κρατάει όμηρο για περισσότερους από 8 μήνες. Αλλά αυτό είναι το ήθος του, γι’ αυτή τη χυδαιότητα τολμάει να με κατηγορεί.

Πέντε χρόνια τιμώ την εμπιστοσύνη των πολιτών. Από τη θέση του Αντιδημάρχου, του Δημοτικού Συμβούλου, μα πάνω απ’ όλα του απλού πολίτη που δεν ανέχεται την αδικία.

Έτσι έπραξα και πριν 10 ημέρες. Ζήτησα το αυτονόητο. Δεν απείλησα κανέναν. Δεν χτύπησα κανέναν.

Αυτός που συνεχίζει να απειλεί, να υβρίζει και να είναι χυδαίος απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες, έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Λαμπρόπουλος.

Ο Δήμαρχος λοιπόν αντί να λύσει το πρόβλημα, το άφησε να διαιωνίζεται διότι «το είπε ο Κορδίστας». Ναι, αγαπητοί συμπολίτες, με αυτό το επιχείρημα απάντησε ο «καλός άνθρωπος». Τόση καλοσύνη. Τόσο ήθος, τόση αξιοπρέπεια…

Αγαπητοί συμπολίτες,

Τον Ανδρέα Κορδίστα δε θα τον γνωρίσει τώρα το Βόιο. Ούτε ήταν, ούτε θέλει να γίνει επαγγελματίας πολιτικός. Μόνη του έννοια εσείς, οι άνθρωποι που τον στηρίξατε χρόνια τώρα, επαγγελματικά, κοινωνικά, στις μάχες ζωής που έδωσε και στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία, τον επιλέξατε ως εκπρόσωπο της Νεάπολης και όχι μόνο, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα συνεχίσω να μάχομαι για τους συμπολίτες μου. Για όλους αυτούς που μπορώ να κοιτάω στα μάτια. Γι’ αυτούς που μπορούν να με αποκαλούν «Ανδρέα», «φίλε» και έχω την υποχρέωση πάντα να μην τους κοροϊδεύω. Λύση σε όλα είναι αδύνατον να δώσω, αλλά ποτέ δεν θα κοροϊδέψω κανέναν.

Σας ευχαριστώ…

Ανδρέας Κορδίστας

5 σχόλια

  • Είσαι Ανδρέα μου και καλός Άνθρωπος και πολύ καλός φίλος !!!!εγώ που σε γνωρίζω αρκετά χρόνια,,,,έχεις έναν καλό λόγο για τον κάθε άνθρωπο!!κάλλη Επυτηχια,,,το Αξίζεις!!!

  • Μήπως να ρωτούσαμε τους υπαλλήλους του δημαρχείου εάν ισχύουν οι καταγγελίες ή όχι? Να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα!!!!!

  • Σας ξέρουμε τι είστε. Από τον έναν συνδυασμό στον άλλο ανάλογα με τα κοζια. Μάθαμε πια φτάνει με τους ίδιους και τους ίδιους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.